Kadir Doğulu Neslihan Atagül nişanlandı! ( Kadir Doğulu KİMDİR )

Kadir Doğulu Neslihan Atagül nişanlandı! ( Kadir Doğulu KİMDİR )
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül nişanlandı. Kadir doğulu kimdir? Ekranların sevilen oyuncuları Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül nişanlandı işte detaylar

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül nişanlandı. Kadir doğulu kimdir? Ekranların sevilen oyuncuları Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül nişanlandı işte detaylarFatih Harbiye dizisi çekimlerinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül nişanlandı. Kara Sevda dizisi ile ekrana dönen Neslihan Atagül önceki akşam nişan fotoğraflarını İnstagram hesabından yayınladı. 2 yıldan bu yana aşk yaşayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yakın zamanda nikah masasına oturmaları bekleniyor.

Uzun zamandır aşk yaşayan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu nişanlandı. Önceki akşam nişan fotoğraflarını yayınlayan Neslihan Atagül herkesi şaşırttı. Ekranlara iddialı projeleriyle dönen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin aşk hayatında da her şey yolunda. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Fatih Harbiye'de tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, beraber geçirdikleri 2 yılın sonunda evlilik yolunda ciddi adımı attı. 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de oynayan Kadir Doğulu ile 'Kara Sevda'nın yıldızı Neslihan Atagül sade bir törenle nişanlandı, çiftin mutlu gününe sevenleri de eşlik etti. Seda Güven, Onur Tuna ve Özge Özpirinçci gibi ünlü isimlerinde yer aldığı gecenin fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıldı.

KADİR DOĞULU KİMDİR?

19 Nisan 1982 doğumlu olan Kadir Doğulu, İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynamıştır. Yakışıklı oyuncu, Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı gençlik dizisinde başrolü oynamıştır. Kadir Doğulu, FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolüyle büyük bir çıkış yakalamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.