İstanbullulara Yeni Bir Müjde

İstanbullulara Yeni Bir Müjde
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Yenikapı'da dokuz bin metrekarelik bir çadırın yapıldığını açıkladı.

Sinop’un kültürünü ve tatlarını İstanbullular ile buluşturan 2'nci Sinop Tanıtım Günleri resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, “Bir dahaki yıla yetişmesini arzu ettiğimiz Yenikapı'da dokuz bin metrekarelik bir çadır yapıyoruz, bu tür aktiviteleri artık orada gerçekleştireceğiz ”dedi.

Tanıtım günlerini Sinop’un kültürel değerlerinin yansıtılmasında büyük önem taşıdığını ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Sinop Türkiye’nin incisi, çok farklı bir yerde güzel bir kentimizdir. İstanbul'da bu kültürel faaliyetlerin yapılmasını ve geleceğe taşınmasını önemsiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu desteği her zaman vermekteyiz. Buradaki aktiviteler geleceğe yürürken değerler ile hareket etme anlayışı vermektedir, bu bakıma da önemli buluyoruz. Bir eksikliğimi söyleyeceğim Sinop’a hiç gitmedim. Bir dahaki yıla yetişmesini arzu etiğimiz Yenikapı'da dokuz bin metrekarelik bir çadır yapıyoruz, artık orada bu tür aktiviteleri gerçekleştireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.