Hande Erçel kimdir, biyografi! Güneşin Kızları HANDE ERÇEL kimdir

Hande Erçel kimdir, biyografi! Güneşin Kızları HANDE ERÇEL kimdir
Hande Erçel kimdir? Güneşin Kızlarının sevilen oyuncusu Hande erçel geçtiğimiz günlerde Ekin Mert Daymaz'la objektiflere yakalandı. Peki, Hande Erçel kimdir, işte detaylar...

Hande Erçel kimdir? Güneşin Kızlarının sevilen oyuncusu Hande erçel geçtiğimiz günlerde Ekin Mert Daymaz'la objektiflere yakalandı.  Peki, Hande Erçel kimdir, işte detaylar... “Güneşin Kızları” dizisinin Selin’i Hande Erçel, önceki akşam “Çilek Kokusu”nun başrol oyuncusu Ekin Mert Daymaz’la objektife yakalandı. 

Erçel ile Daymaz, Beyoğlu Kasett çıkışı görüntüledi. “Güneşin Kızları”ndaki Selin-Ali romantizminden etkilenen izleyicinin kendisini Tolga Sarıtaş’la yakıştırmasına rağmen gerçek aşkı “Çilek Kokusu” setinde bulan Erçel, flaşlar patlayınca gülmeye başladı. 

Daymaz ise habercilerin sorularını “Yorum yapmam abi” diyerek yanıtsız bıraktı. 

Güneşin Kızları dizisinde Selin, Süslü püslü, aklı bir karış havada olan bir kız... Selin Nazlı(Burcu Özberk)'nın ikiz kardeşidir. İkiziyle tek ortak noktası, aynı anneye sahip olmalarıdır bunun dışında çok farklı karakterdeler... Selin çok güzel bir kız. Üstelik güzelliğinin de fazlasıyla farkında. Nazlı’nın aksine neşeli, hayat dolu... Büyümeye birazcık fazla hevesli. Hayatı doya doya yaşamak istiyor, değişikliklere balıklama atlıyor... Evet dizideki karakteri Selin bu şekilde peki ya gerçekte Selin yani Hande Erçel kimdir...

Hande Erçel Kimdir?
Hande Erçel Yaşı: 22
Hande Erçel Boyu: 1.75 m
Hande Erçel Kilosu: 55 kg

Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır.

2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.