Davutoğlu'ndan Flaş Rusya Açıklaması

Davutoğlu'ndan Flaş Rusya Açıklaması
Davutoğlu AB -Türkiye zirvesi için Brüksel'e hareketinden önce açıklama yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Brüksel'deki Mülteci Zirvesi öncesi havalimanında açıklamalarda bulunuyor...
Davutoğlu'nun konuşmalarından satırbaşları...

CENAZE RUSYA'YA TESLİM EDİLECEK

"Ölen Rus uçağının pilotu bize verildi. Kendi dini geleneği içerisinde cenaze törenleri yapıldı. Rusya'ya teslim edeceğiz. Biraz sonra TSK'dan bir heyet ve Rus ateşe Hayat'a intikal edecek. Ve cenaze Rusya'ya teslim edilecek.

AVRUPA ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Hükümetimizin yaptığı ilk iş Avrupa zirvesini gerçekleştirmektir. Bunun hazırlıkları uzun zamandır sürüyordu. Bu görüşme, ilişkilere ivme kazandıracaktır. 11 yıl sonra Türkiye-Avrupa zirvesinin gerçekleşiyor olması birçok alanda önem taşıyor. Yeni hükümetle yeni dönem açılıyor. Suriye krizi sonrası yaşanan mülteci krizi için görüşmeler yapılacak. Bugün NATO Genel Sekreteri ile bir toplantı gerçekleştireceğiz

TAHİR ELÇİ'NİN ÖLÜMÜNÜ İSTİSMAR EDENLER

Şu anda cenaze töreni düzenlenen Sayın Tahir Elçi ve şehit düşen iki polis için Allah'tan rahmet diliyorum, ailelere başsağlığı mesajlarımı iletiyorum. Tahir Elçi'nin ve polisimizin şehit olması hepimizi derinden üzmüştür. Bu olay mutlak surette aydınlatılacaktır. Her olayı istismar ederek terör örgütünün yanında bulunanlar özellikle Meclis'te yaşananlar için tesüf ediyorum.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.