Özge Gürel Kimdir? Oyuncu Özge Gürel biyografi

Özge Gürel Kimdir? Oyuncu Özge Gürel biyografi
Ekranların sevilen dizisi Kiraz Mevsiminin başrol oyuncularından Özge Gürel Kimdir? Özge Gürel hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ekranların sevilen dizisi Kiraz Mevsiminin başrol oyuncularından Özge Gürel Kimdir? Özge Gürel hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Özge Gürel, 5 şubat 1987 senesinde aslen Silivrili bir ailenin kızları olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Lise yıllarını Silivri’de geçirdi ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, Beykent Üniversitesinin Ticaret Bölümünü kazandı. Ancak üniversiteyi yarıda bırakarak hayali olan oyunculuğun peşinde koştu. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra yapım şirketlerinin dikkatini kısa sürede çekmeyi başardı.

İlk olarak ”Kızım Nerede” isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Ardından ”Muhteşem Yüzyıl” ve ”Huzur Sokağı” dizilerinde rol aldı. Asıl şöhreti Medcezir dizisinde oynadığı ”Ada” karakteriyle yakaladı. Dizi sayesinde bir anda tüm Türkiye tarafından tanınmayı başardı. Ünlü oyuncu son olarak 2014 yılında reyting rekorları kıran ”Kiraz Mevsimi” isimli dizide başrol oynadı.

Özge Gürel, 5 Şubat 1987 tarihinde İstanbul, Silivri’de doğmuştur. İki kız kardeşi vardır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşamıştır. Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun olmuştur. Eskişehir’de İşletme okudu. Üniversite yıllarında o dönem kamera arkasıyla ilgilenmeye, önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri almaya başlamış. İki-üç ders olmuştu ki, “Kızım Nerede ?” dizisinin deneme çekimlerinde buldu kendini.

2010 yılında “Kızım Nerede?” adlı dizide Ece Uslu, Hüseyin Avni Danyal, Burak Hakkı, Özgül Kavruk ile birlikte ilk rolünü oynamıştır.
Bir işe başlayınca hep iyi olsun isteyen ve tesadüf eseri girdiği bu sektörde kalıcı olabilmek için Özge Gürel, “çok çalışıyorum, dans ve şan dersi alıyorum, diksiyon çalışıyorum. Çok çabalıyorum” diyor.

2014 yılında “Medcezir” dizisinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Aybüke Pusat, Şebnem Dönmez, Can Gürzap ile birlikte oynadı.

2014 yılında başrol oynadığı “Kiraz Mevsimi” adlı dizide; diğer rolleri Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya paylaşmıştır.

Filmleri ve Dizileri

2010 - Kızım Nerede? (dizi) 
2012 - Huzur Sokağı (dizi)
2012 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (dizi)
2014 - Medcezir (dizi)
2014 - Bizum Hoca (sinema)
2014 - Kiraz Mevsimi (dizi)


Hayat hızlı bir şekilde ilerleken Tv ekranlarında yeni yayınlanan diziler ile daha önce keşfetmediğiniz oyuncuları tanıma imkanı buluyorsunuz. Yaz sezonu nedeniyle ara veren dizilerin ardından, Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan kiraz mevsimi dizisinin öykü karakterini canlandıran Özge Gürel hakkında biyografi ve ayrıntılı bilgileri sayfamızdan bulabilirsiniz.

Özge Gürel Kimdir (Kiraz Mevsimi Öykü)

Sempatik tavırları ve dizilerde heycanlı hareketleri ile ön plana çıkan güzel oyuncu daha önceden ekranlara damga vuran ; Kızım nerede ve medcezir dizilerinde de rol aldığını bir çoğumuz bilmeyebilir.

Doğum Yeri ve Yılı : Güzel oyuncu İstanbul’un silivri bölgesinde 5 Şubat 1987 tarihinde doğmuştur.

İnsanları hayran bırakan ince bir fiziğe sahiptir. Kilo onun sorunu hiçbir zaman olmamıştır.

Boyu : 1.70 – Kilosu : 55

Babası emekli, Annesi ev hanımı olan Özge sıradan bir ailenin 3 kız çoçuğundan birisidir.  Ailesi özgenin iyi bir eğitim görmesi için elindeki tüm imkanları seferber etmiştir.

Eğitim : Beykent Üniversitesi uluslararası ticaret bölümü mezunudur.

Kendini bu alanda daha iyi bir yerde görmek isteyen Özge Gürel ; Şan,Dans ve diskiyon dersleri almaktadır.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan kiraz mevsimi dizisinde başrol oyuncusu olan Öykünün gerçek adı, nereli olduğu ve resimleri hakkında detaylar sayfamızda yer almaktadır. Güzelliği ve farklı giyim tarzı ile beğenilen isimlerden biri olan Öykünün hayatı hakkında bilgiler yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.