Ataberk Mutlu kimdir-? En iyi çocuk oyuncu Ataberk Mutlu

Ataberk Mutlu kimdir-? En iyi çocuk oyuncu Ataberk Mutlu
Ataberk Mutlu kimdir? Poyraz Karayel dizisinin sevilen çocuk oyunucusu Ataberk Mutlu hakkında detaylı bilgieri sizler için derledik. İşte Ataberk Mutlu hakkında bilgiler...

Ataberk Mutlu kimdir? Poyraz Karayel dizisinin sevilen çocuk oyunucusu Ataberk Mutlu hakkında detaylı bilgieri sizler için derledik. İşte Ataberk Mutlu hakkında bilgiler... Poyraz Karayel dizisinin çocuk yıldızı Ataberk Mutlu, en iyi çocuk oyuncu seçildi. Mutlu gözyaşlarına boğuldu.En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü, Poyraz Karayel’den Ata Berk Mutlu aldı. Mutlu, ödülü alırken hem ağladı, hem de tüm izleyenleri ağlattı.

En İyi Çocuk Oyuncu ‘ ödülünü  Yeşilçam’ın efsane ismi Göksel Arsoy’un elinden alan  Ataberk Mutlu gözyaşlarını tutamadı. Mutlu ‘Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ödülümü erkek ve kız çocukları için alıyorum’ dedi.

Poyraz Karayel dizisinin çocuk yıldızı Ataberk Mutlu kimdir?
Ataberk Mutlu, Poyraz Karayel’deki rolü ile  En İy Çocuk Oyuncu dalında Altın Kelebek ödülüne layız görüldü. Peki Ataberk Mutlu kimdir?

Ataberk Mutlu 2005 yılında Çorlu’da dünyaya gelmiştir.

Ataberk Mutlu ilk olarak Haluk Bilginer, İnci Türkay ve Aysun Kayacı’nın rol aldığı Cuma’ya Kalsa dizisinde karşımıza çıktı.

Ataberk Mutlu küçük yaşında bir de filmde oynadı. Ataberk, Murat Şeker’in yönettiği Arkadaşım Max’ta Deniz karakterini canlandırdı.

Ataberk Mutlu’ya büyük çıkış yaptıran ise Karadayı dizisi oldu.
Ataberk, Karadayı dizisinde Torun Nazif karakteri ile büyük beğeni topladı.

Son olarak Poyraz Karayel dizisinde rol alan Ataberk Mutlu dizide Poyraz’ın oğlu “Sinan Karayel” rolünde.

Ataberk Mutlu’nun 4 yaşındayken oyuncu seçmelerine katıldığı burada kendisine sorulan soruya verdiği zeki cevap sonrası seçildiği söyleniyor.

Oyuncu koçunun Ataberk’e “Seninle bir oyun oynayacağız. Bu abla annen olacak, ben de baban anlaştık mı? diye sormasının ardından…

Ataberk’in “Tamam babacım” cevabı sonrası herkesi etkiledi ve reklam filminin yüzü oldu.

Ataberk Mutlu yaşı küçük olmasına rağmen oyunculukta gösterdiği başarı ile adından sıkça söz ettiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.