Öğretmenevine Roketatarlı Saldırı

Öğretmenevine  Roketatarlı Saldırı
Cizre'de dün gece başlayan ve bu sabah da devam eden çatışmalarda 1 kişi öldü. 150 öğretmenin kaldığı öğretmenevine roketatar mermisi isabet etti.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleri ilePKK'lı teröristler arasında dün gece çıkan ve bu sabah yeniden başlayan çatışmalar sırasında 1 kişi öldü. Yaklaşık 150 öğretmenin kaldığı Cizre Öğretmenevi'ne dün gece teröristlerce atılan roketatar mermisi bir odanın duvarına çarpıp içeri girdi. Roketatar mermisinin patlamaması olası bir faciayı önledi.

GECEYARISI ROKETATARLI SALDIRI

Cizre İlçesi'nde dün gece özellikle Yasef Mahallesi'nde polis ile PKK'lı teröristler arasında başlayan çatışmalar devam ederken, Alibey Mahallesi'ndeki öğretmenevine gece yarısı roketatarlı saldırı düzenlendi.

Teröristlerce atılan roketatar mermisi önce öğretmenevinin bir odasının duvarına çarpıp içeriye girdi, ancak patlamadı.Roketatar mermisinin patlamaması yaklaşık 150 öğretmenin kaldığı öğretmenevinde olası faciayı önlerken, öğretmenler saldırı sonrası kendilerini dışarı attı.

ÇATIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

Teröristlerin saldırısından sonra Yasef Mahallesi'nde çatışmalar bir süre şiddetlenirken, çatışmalar sabah saatlerinde yeniden başladı.

BÜYÜK KORKU VE PANİK

Cizre'de, Nusaybin Caddesi Dörtyol Mevkii'nde bu sabah kontak anahtarlarını aldıkları araçlarla barikat kurup yolu trafiğe kapatan PKK'lı teröristler, yolu açmaya gelen güvenlik güçleri ile çatıştı. Çatışmaların olduğu sırada okula giden öğrenciler atılan gaz bombası ve silah sesleri ile korku ve panik yaşadı. Çatışma nedeniyle aileler çocuklarını okula göndermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.