Rusya Korkusu İskoçlara Bunu Yaptırdı!

Rusya Korkusu İskoçlara Bunu Yaptırdı!
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Celtic arasında oynanacak olan A Grubu'nun son maçında İskoç ekibi taraftar desteğinden yoksun olacak.

Her ne kadar gruptan çıkamayacağı kesinleşse de, takımına bağlılığıyla bilinen yeşil-beyazlı taraftarların İstanbul'a gelmesi bekleniyordu. Ancak Türkiye'deki gergin ortam ve son olarak düşürülen Rus uçağıyla ilgili gelişmelerin İskoçların fikrini değiştirdiği ortaya çıktı.

The Mail on Sunday gazetesinin özel haberine göre bu maç için daha önceden kulübe kayıt yaptıran ve deplasman maçına gidecek olan taraftarların Türkiye'ye gitmeyeceği duyuruldu. Kulüp üzerinden bilet alarak Fenerbahçe maçı için harekete geçen bu taraftarların charter uçuşları, Celtic Kulübü tarafından iptal edildi.

2 bin kişilik bir taraftarın beklenmesine karşın bu iptallerin ardından ancak bireysel olarak gelecek kişilerin Kadıköy'deki maçta hazır bulunacağı, bunun da çok kısıtlı bir sayı olacağı belirtildi. Kulüp adına yapılan açıklamada, "Konuyla ilgili Britanya Konsolosluğu ile irtibat halindeyiz. Gelecek haftaya kadar bize gerekli tavsiyeleri verecekler" dedi. 

(Milliyet)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.