Fenerbahçe Trabzonspor maçı Özet goler -- FB TS geniş ÖZET SKOR

Fenerbahçe Trabzonspor maçı Özet goler -- FB TS geniş ÖZET SKOR
.Fenerbahça Trabzonspor maçı özet goller maç bitiminde burada olacak. .Fenerbahça Trabzonspor maçı dev derbi başladı. Peki, .Fenerbahça Trabzonspor maçı kç kaç öğren

.Fenerbahça Trabzonspor maçı özet goller maç bitiminde burada olacak. .Fenerbahça Trabzonspor maçı dev derbi başladı. Peki, .Fenerbahça Trabzonspor maçı kç kaç öğren Fenerbahçe maçı bu akşam derbiye sadece saatler kaldı. Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı anlatım ile karşınızda olacağız.Fenerbahça Trabzonspor maçı radyo dinle canlı. Ayrıca maç bitiminde Fenerbahçe (FB) Trabzonspor (TS) maçıözet goller burada olacak. Nefesler tutuldu, dev derbiye artık dakikalar kaldı.Fenerbahçe maçı buradan takip et canlı. Maç ile ilgili detayı bilgiler sitemizde. Aşağıdaki linke tıklayarakFenerbahçe -Trabzonspor maçı radyo dinleyebilrsiniz. 

FENERBAHÇE 2- TRABZONSPOR 0

Haftanın son ve en önemli maçı bugün! Derbi için nefesler tutuldu. Peki Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta? Fener Trabzon maçı hangi kanalda? FB TS maçı ilk 11'ler belli oldu. Fenerbahçe Trabzonspor maçı detayları burada... 41 yıllık rekabette Fenerbahçe 45, Trabzonspor 37 galibiyet  aldı - Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 11'i Süper Lig, biri de Türkiye Kupası  olmak üzere son 12 resmi maçta yenemedi. Ligde yapılan 84 maçta  Fenerbahçe 34, Trabzonspor 22 galibiyet aldı, Fenerbahçe gollerde de 106-85 önde  bulunuyor. Fenerbahçe'nin, evinde yaptığı maçlarda, galibiyet sayısında  26-11 üstünlüğü var - Trabzonspor, deplasmanda yaptığı son 25 maçta  Fenerbahçe'yi sadece 1 kez yenebildi. Derbide katılımın yüksek olması bekleniyor. Maç öncesi detaylar buuğn.com.tr'de. Süper Lig'de takımlar da bu maçın sonucunu merakla bekliyor.

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de  yarın yapacakları maçla 116. kez karşı karşıya gelecek. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0  sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 41 yıllık rekabette,  genel toplamda Fenerbahçe'nin 8 farkla üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından naklen yayınlanacak

Sarı-lacivertli ekip, 84 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 özel, dörder  Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, toplam 115  maçtan 45'ini kazandı, bordo-mavili ekip ise 37 galibiyet elde etti. Taraflar 33  maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin toplam 140 golüne, Trabzonspor 126 golle cevap verdi.

Süper Lig'de haftanın kapanış maçı Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Şükrü Saracoğlu Ülker Stadı'nda oynanacak. Zirve yarışında puan kaybetmek istemeyen Fenerbahçe, kongre arifesinde çıkış arayan Trabzonspor'u Kadıköy'de ağırlayacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Caner Erkin, Mehmet Topuz ile Meireles bu maçta forma giyemeyecek, hasta olan Mehmet Topal'ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Son dönemde takımdan ayrılan oyuncularla güç kaybeden Trabzonspor'da ise Musa Nizam, Esteban ve Deniz Yılmaz kadroya dahil edilmedi.
Zaferin şifresi: Disiplin

Bütün hesaplarını devre arasına lider girmek üzerine yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Trabzonspor maçında herhangi bir sürpriz istemiyor. Takımla yaptığı toplantılarda maçın önemine dikkat çeken Portekizli çalıştırıcı, oyun disipline vurgu yaptı. Tecrübeli hoca oyunculara, aşırı motivasyondan kaçınmaları gerektiğini vurgularken, "Yüksek tansiyonun etkisi altında kalmayın. Sizden coşkulu ve agresif bir oyun bekliyorum. Ancak oyun kuralları içinde kalın ve takım disiplini koruyun. Galibiyetin yolu disiplinden geçer" uyarısını yaptı.
Nani kararsızlığı
Kart cezası sınırındaki Fernandao, Josef ve Mehmet Topal'a "Gereksiz sertlikten ve hakemle diyaloga girmekten kaçının" ikazında bulunan Pereira, kafasındaki 11'de hemen hemen şekillendirdi. Molde maçından farklı olarak kalede Volkan Demirel'i kullanacak olan Pereira, iyileşen Mehmet Topal'ı da 11'de sahaya sürerek Ozan'ı yedeğe çekecek. Forvetteki tercihini Van Persie'den yana kullanacak olan Portekizli teknik adamın kararsız kaldığı tek isim Luis Nani. Pereira, Nani ile Volkan Şen arasındaki tercihini maç saatinde yapacak.> M.Emin ULUÇ

TEKELİOĞLU F.BAHÇE'YE GÖZDAĞI VERDİ

Şota Arveladze'nin gönderilmesinden sonra Trabzonspor'un başına geçen altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyetle takımın öz güveninin yerine geldiğini söyleyen Tekelioğlu, "Seçim arifesinde Fenerbahçe'yi yenerek camiamızı sevindirmek istiyoruz. Trabzonspor zor günlerde her zaman kendine bir çıkış yolu bulmuştur. Rakibi iyi analiz ettik. Fenerbahçe'yi yenip şehrimize alnımızın akıyla döneriz" dedi.

Fenerbahçe karşısında ideale yakın bir 11'le sahaya çıkması beklenen Sadi Tekelioğlu, defans bloğunu Cavanda, Aykut, Douglas ve Alper'den oluşturmayı planlıyor. Cezası biten Douglas'a 11'de görev verecek olan Tekelioğlu ön liberoda Mbia-Okay ikilisini oynatacak. Fenerbahçe'nin etkili orta sahası karşısında direnci yüksek tutmak isteyen Tekelioğlu'nun Marin'i yedeğe çekip Erkan'a şans tanıyacağı öğrenildi. Forvette N'Doye'yi görevlendirecek olan tecrübeli teknik adam, maçın gidişatına göre Cardozo'yu sahaya sürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.