Selin Ortaçlı kimdir? Selin Ortaçlı biyografi - Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı hakında bilgi

Selin Ortaçlı kimdir? Selin Ortaçlı biyografi - Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı hakında bilgi
Selin Ortaçlı kimdir? Şahan Gökbakar baba oldu.Selin Ortaçlı ve Şahan Gökbakar'ın oğlu dünyaya geldi. İşte Selin Ortaçlı hakkında detaylı bilgiler

Selin Ortaçlı kimdir? Şahan Gökbakar baba oldu.Selin Ortaçlı ve Şahan Gökbakar'ın oğlu dünyaya geldi. İşte Selin Ortaçlı hakkında detaylı bilgiler Selin Ortaçlı kimdir? Şahan Gökbakar veSelin Ortaçlı çiftinin erkek çocuğu dünyaya geldi. Peki,Selin Ortaçlı kimdir, hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı çiftinin mutlu günü. Mayıs ayında Prag’da hayatlarını birleştiren ikili dün akşam oğullarını kucaklarına aldı. Oldukça heyecanlı olan ünlü komedyen duygularını, “Dualarımız onlarla olsun. Allah bizleri onların başından eksik etmesin” sözleriyle dile getirdi.

Gökbakar, dün Instagram hesabından da "Veeeeee BABA oldum... Ne kadar sevgim varsa kalbimde evlat için. hepsi senin olsun oğlum! Hayatımızın bir ömür boyu sürecek en özel filminde sağlıkla huzurla yer almak nasip olsun seninle beraber oğlum. Bildiklerimi ben sana ögreteyim bilemediklerimi de sen bana yaşat. Anneni hiç üzme, bana bu mutluluğu yaşatan kadındır o, canımdır. Senin kadar onu da sevdiğimi unutma:) Her daim yanımda olan, bana güç kuvvet veren, gururların, başarıların en büyüklerini yaşatan tüm sevenlerimin duaları ve yürekten sevgileri senin de üzerine olsun! Allah tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın..." notuyla bu fotoğrafı paylaştı.

 

SELİN ORTAÇLI KİMDİR? 

Gerçek adı Ayla Selin Ortaçlı olan oyuncumuz 24 Aralık 1986 yılında İstanbulda doğdu. Küçük yaştan beri tasarım üzerine olan ilgisini ilkokuldayken Deri Show’un yaptığı Tasarım yarışmasında 1. olarak ispatlamıştır. Ortaokulu ve Liseyi İtalyan Lisesinde tamamladı. Ardından İtalya’nın önemli okullarından birini kazanmasına rağmen Türkiye’den ayrılmak istemeyen güzel oyuncu Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünü okudu. DiziOyunculari.Biz Kariyerine modellikle başlayan, ardından moda tasarımcılığı yapan Selin Ortaçlı, şimdiyse rol aldığı dizilerle adından söz ettiriyor. İlk oyunculuk deneyimini Araf Zamanı isimli dizi ile yaşamıştır. Boyu 172 cm, kilosu 52-54 kg aralığındadır. 2006 yılında ”Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model” ödülünü almıştır. Gözlerinin rengi yeşil olan oyuncumuz siyah saçlıdır. SevgilisiŞahan Gökbakar olduğu bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.