Şenol Güneş Tolga'ya Sahip Çıktı

Şenol Güneş Tolga'ya Sahip Çıktı
Beşiktaş, Trabzonspor'un ardından bu sezon ikinci yenilgiyi Akhisar Belediyespor karşısında alırken, teknik direktör Şenol Güneş, yine de sergiledikleri oyun nedeniyle futbolcularının performansından memnun oldu.

Sahada futbolun gereklerini yapmalarına rağmen yakaladıkları pozisyonları değerlendiremelerinin şanssızlık olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, futbolcularına sahada üzerlerine düşen görevi yerine getirdikleri için teşekkür etti. 

Özellikle Sami'nin golünde yaptığı hata nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan ve tepki gösterilen kaleci Tolga Zengin'e de sahip çıkarak destek olan Güneş, tecrübeli file bekçisinin sezon başından beri performansından memnun olduğunu dile getirdi. 

Herkesin şanssızlık yaşayabileceğine değinen Güneş, Tolga'nın takımın önemli isimlerinden biri olduğunun altını çizdi. 

Teknik direktör Şenol Güneş, takımının sergilediği oyun anlaşıyından memnun olsa da Kayserispor ile oynanacak maçta kadroda zorunlu değişikliğe gidecek. 

Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Oğuzhan Özyakup ve Ricardo Quaresma cumartesi günü oynanacak maçta forma giyemeyecek. Ersan Gülüm de sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayacak. Güneş, bu futbolcuların yerine sahaya süreceği isimleri hafta boyu yapılacak antrenmanlarla netleştirecek.   

Akhisar Belediyespor mücadelesiyle bu sezon bir maçı ilk kez gol atamadan kapayan siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in suskun kalan Alman golcü Mario Gomez'in fiziki performansından da memnun olmadığı öğrenildi. Gomez'in çalışma temposunu artıracağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.