Mario Gomez'i Terör Bitirdi

Mario Gomez'i Terör Bitirdi
Kara Kartal'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Panzerler'le Paris'te çıktığı Fransa maçı sırasında şehirde yaşanan terör olaylarının yarattığı psikolojik yıkımdan kurtulamadı.

Siyah-Beyazlılar’da sergilediği başarılı performansın ardından 14 ay sonra Almanya Milli Takımı’na seçilen Mario Gomez’e, bu dönüş yaramadı. Ülkesinin Fransa’yla 13 Kasım’da Paris’te oynadığı özel maç sırasında şehirdeki birçok bölgeye terör saldırısında bulunmasından oldukça etkilenen 30 yaşındaki futbolcu, Hollanda karşılaşmasının da bombalı eylem olasılığı sebebiyle iptal edilmesi sonrasında tekrar giydiği Beşiktaş formasıyla düşüş yaşadı.

5 şut attı, kaleyi bulamadı

Bu olayların ardından Beşiktaş formasıyla ilk çıktığı maçta takımının 2-0 kazandığı Sivasspor maçında penaltıdan bir gol kaydeden Mario Gomez, bu duruma rağmen performans olarak beklenenin altında kalmıştı. Yaşadığı motivasyon kaybı sebebiyle Skenderbeu’yla oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde dinlendirilen tecrübeli futbolcu, 1 maçlık ara sonrasında çıktığı Akhisar Belediye mücadelesinde de etkili olmakta zorlandı. Akigolar’a karşı 86 dakika boyunca görev yapan Gomez, rakip kaleyi 5 kez yokladı ancak hiçbirinde çerçeveyi bulamadı. 

Aklı Paris’te kaldı!

Teknik direktör Şenol Güneş’in, motivasyonunu geri kazanması için yaptığı görüşmelere rağmen kendisini toparlamakta zorlanan Gomez’in, aklı Paris’te yaşanan ve 132 kişinin hayatını kaybettiği terör olayında
kaldı. Akhisar maçının ardından yıldız isimle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, “Mario’nun performansından memnun değilim. Kendisi de değil. Kafası karışık. Yaşanan olaylardan çok etkilendi. Ancak hayat devam ediyor ve performansını yükseltmesi gerekiyor” fadelerini kullanarak öğrencisinin düşüşünün sebebinin terör olayları olduğunu onayladı.

Arkadaşları destek veriyor

Alman golcünün moral olarak çöküntü içerisinde olması sebebiyle takım arkadaşlarının da yıldız isme destek verdiği öğrenildi. Andreas Beck ve Cenk Tosun başta olmak üzere birçok oyuncunun; golcü futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in de yıldız futbolcuyla Kayserispor mücadelesi öncesinde yeni bir görüşme yapması bekleniyor.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.