Aileleri Uyaran Muhtar Hedef Yapıldı

Aileleri Uyaran Muhtar Hedef Yapıldı
Paylaşım sitesinden kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmadan gezmemesini isteyen,Kocaelinin Gebze İlçesinde Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, hedef gösterilmek istendi.

Remzi Kandaz paylaşımı ile ilgili art niyet aranmamasını isteyerek, "Çocuklarımıza şimdiden sahip çıkalım ki ileride keşkeler demeyelim. Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim" dedi.

Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz Facebook’taki paylaşımı ile dikkat çekti. Remzi Kandaz, ’Mahallemizin gençlerine duyurulur’ başlıklı paylaşımında, kendisince şu uyarılarda bulundu:

-Kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmaksızın dolaşmasını görmek istemiyorum.

-18 yaş altı çocukların ağzında sigara görmek istemiyorum.

-Gençlerin bir arada toplanıp, ahaliyi rahatsız edebilecek, gürültü verici ve uygun olmayan argo kelimeler kullanarak ses kalabalığı yapmaları tarafımca uygun görülmemektedir.

Kandaz uyarılarına uymayacakları ise şöyle uyardı:

’Bu saydıklarıma karşı aksi davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun. Beni bilirsiniz. Sevmesini de iyi bilirim, dövmesini de. Benden söylemesi’

Remzi Kandaz’ın tehdit içeren paylaşımları tepki görürken, vatandaşlar muhtarın üzerine düşmeyen görevlerle uğraştığını bildirdiler.

Herkesin çocuklarına sahip çıkmasını isteyen Remzi Kandaz, "Herkes çocuklarına sahip çıksın. Gece 12, 13 ve 14 yaşlarında kız ve erkek çocuklarının velisi olmadan, ağızlarında sigara parklarda, sokaklarda ne işleri var. Ben bu duruma üzülüyorum. Kendi çocuklarımda görmek istemediklerimi, mahallemin ve komşularımın çocuklarında da görmek istemiyorum. Başlarına bir şey geldiği zaman herkesten çok ben üzülüyorum. Keşke diyeceğimize şimdiden önlemimizi almaya davet ediyorum. Çocuklarımıza şimdiden sahip çıkalım ki ileri de keşkeler demeyelim. Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim. Bu paylaşımım da başka art niyetim yok" dedi.

Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, bu paylaşımıyla aileleleri uyarmak istediğini anlattı. "Ben 3 dönemdir muhtarım, kimseden tek oy bile istemeden muhtar seçiyorlar beni. Çocuklarla top oynarım, çocukları severim. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklar edinmelerini istemem. Bu uyarılarım bu sebepledir. Bir art niyet yoktur. Paylaşımımı kaldırmayı da düşünmüyorum. Çünkü kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum." dedi.

MİLLİGAZETE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum