Özbek'ten Çok Sert Sözler! "Sen Kimsin Harun!"

Özbek'ten Çok Sert Sözler! "Sen Kimsin Harun!"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Basketbol Federasyonu Harun Erdenay'ı çok sert sözlerle eleştirdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde geçen hafta oynana Galatasaray-Fenerbahçe maçı, sarı-kırmızılı ekibin "sahada mevzuata aykırı takım kadrosu ile yer aldığı" gerekçesiyle TBF tarafından Galatasaray'ın hükmen mağlup sayılmasının yankıları sürüyor.

Bugün, başkan Dursun Özbek, yönetici Can Topsakal ve antrenör Ekrem Memnun basın toplantısı düzenledi.

Dursun Özbek'ten sert ifadeler

"Şoke edici bir kararın ertesinde hissiyatımızı, duruşumuzu sizlere anlatmak istedik. Fenerbahçe'yi muazzam bir alınteri, muazzam bir motivasyonla muhteşem bir başarı elde ettik.

Federasyon sahada alınteri dökerek, Galatasaray'ın bileğinin hakkıyla kazandığı galibiyete bir şeyler yapması lazımdı. Yahu dünyanın neresinde böyle bir açıklama var, Harun? Galatasaray'ın hakkını kimse yiyemez. Galatasaray'ı kimse harcayamaz. Federasyon başkanının yapamayacağı bir görevi bırakması gerektiğini düşünüyorum. Sen ne iş yapıyorsun orada?

Galatasaray'ın gücünün bedelinin kudretini ödeyecek gücün var mı? Sen kimsin? Bırak o görevi. Fenerbahçe'nin "emir eri" pozisyonunu bırak. Basketbol sahalarda oynansın, masada değil.

Bizim çocuk dediğin kim Harun? Galatasaray'ın hakkını kimse gasp edemez. Sen kimsin ki Galatasaray'ın oyuncusunun tazminatını ödeyeceksin. Sen kimsin Harun?"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.