Kayserispor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Kayserispor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?
Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Maçın oynanacağı saati ve yayınlanacağı kanalı haberimizde bulabilirsiniz.

Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman? Kayserispor - Beşiktaş maçı hangi kanalda? Kayserispor - Beşiktaş canlı. Kayserispor - Beşiktaş maçı öncesi son bilgiler.

Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilerek liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş 14.hafta mücadelesinde deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.

M.P. Sivasspor ve Skenderbeu maçlarının kazanılmasına rağmen ortaya konan kötü futbol ve Akhisar karşısından kaybedilen 3 puandan sonra tekrar galip gelmek isteyen Siyah Beyazlılar, Kayserispor karşısına oldukça iddialı ve hırslı çıkacak.

Şenol Güneş ve yönetimden motivasyon çalışmaları

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde hafta boyunca Akhisar Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetten çok oynanan oyunun analizi yapıldı.

Son 3 maçta net bir şekilde görülen düşüşe dur demek ve yeniden herkesin beğenisini toplayan oyun anlayışını sahada görmek isteyen Şenol Güneş taktik antrenmanların yanısıra futbolcularla özel görüşmeler de yaparak motivasyon çalışmalarına ağırlık verdi.

İlk olarak Gökhan Töre ile özel olarak ilgilenen ve görüşmeler yapan Şenol Güneş, genç futbolcudan tekrar çıkışa geçmesini istedi ve takımın kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyerek motivasyonunu sağlamaya çalıştı.

Özellikle lig başında gösterdiği 1 gol 5 asistlik performans ile geçen sezonki grafiği daha 6. haftada yakalayan Gökhan Töre, sonrasında yaşadığı düşüş ile adeta kaybolmuştu.Grip yüzünden iki maçı kaçıran Milli futbolcu Şenol Güneş tarafından da  Akhisar maçında yedek bırakılarak sezon başını mumla aratır hale gelmişti.

Tecrübeli teknik adam Gökhan Töre ile olduğu kadar bir kaç maçtır beklentilerin uzağında kalan Mario Gomez ile de yakından ilgilendi ve golcü oyuncuya moral verici konuşmalar yaptı.Futbolda gol kaçırmanın atmak kadar doğal bir şey olduğu üzerinde duran Güneş, önemli olanın gol kaçırmayı takıntı haline getirmeden yoluna devam etmek olduğunu ve Kayserispor maçında bu sorunu aşacağına inandığını söyleyerek Gomez'in güvenini yükseltmeye çalıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş kadar yöneticilerde futbolcuların moral motivasyonunu yükseltmek ve adeta Onlara güvendiklerini göstermek için Ümraniye'ye akın ettiler.

Sezon başından bu yana Ümraniye'nin tek patronu olan Şenol Güneş'in çalışma alanına pek fazla girmeyen ve tesislere mümkün olduğunca az uğrayan yöneticiler futbolculara barbekü partisi vererek Ümraniye'de hakim olmaya başlayan sıkıntılı havayı dağıtmaya çalıştı.

Futbolcular ise hem Şenol Güneş hem yönetimin bu motivasyon çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Onlara  'galibiyet sözü' verdiler.

Ouaresma,Oğuzhan ve Ersan'ın alternatifleri belli 

Kayserispor maçında Quaresma ve Oğuzhan'ın cezalı, Ersan Gülüm'ün de sakatlığı sebebiyle oynamayacak olmasından dolayı zorunlu değişikliklere gidecek olan Şenol Güneş ilk onbirini hemen hemen belirledi.

Defans hattında Miloseviç, Tosic ve Pedro arasında tercih yapacak olan tecrübeli hoca taktik çalışmalarda yine Tosic'e şans tanıdı ve geri dörtlüyü Beck-Rhodolfo-Tosic-İsmail'den oluşturdu.

Oğuzhan'ın yokluğunda Atiba'nın yanına Necip Uysal'ı koyan Şenol Güneş forvet arkasındaki üç ismi Gökhan Töre-Sosa ve Olcay olarak belirledi. Tecrübeli teknik adamın forvetteki tercihi ise her zaman olduğu gibi Mario Gomez olacak.

Kayserispor ile Beşiktaş 39.kez karşılaşacak

Kayserispor ile Beşiktaş Süper ligde 39.kez karşılaşacak.

Daha önce oynanan 38 karşılaşmada Beşiktaş 21 galibiyet alırken Kayserispor'un 11 galibiyeti bulunuyor.İki takım arasında oynanan 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın attığı 56 gole Kayserispor 38 golle karşılık verdi.


Beşiktaş,geçen sezonki maçları 3-0 ve 2-1'lik sonuçalla kazanmasını bildi.

Kayseri'de oynanan maçlarda ise Sarı Kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor. Kayserispor'un kendi sahasında Beşiktaş'a karşı 9-6 galibiyet üstünlüğü bulunurken 4 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.Gollerde de yine Kayserispor'un Beşiktaş'a karşı 24-17 üstünlüğü görünüyor.

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak olan Kayserispor-Beşiktaş maçı 5 Aralık Cumartersi günü saat 19:00'da oynanacak.

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Kayserispor-Beşiktaş maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Bu zorlu mücadele 5 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon sahasında yaptığı 6 maçta kazanamayan Kayserispor, yarın Beşiktaş’ı konuk edecek.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’ndaki son galibiyetini PTT 1. Lig’de mücadele ettiği geçen sezon (2014-2015) 17 Mayıs’ta, 33. hafta maçında Karşıyaka karşısında elde eden Kayseri temsilcisi, iç sahada galibiyete hasret kaldı.

Geçen sezon PTT 1. Lig’de şampiyon olarak, bu sezon bir yıl aradan sonra Süper Lig’e dönen Kayserispor, geride kalan 13 haftalık bölümde sahasında yaptığı Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında 1-0’lık skorlarla mağlup oldu, Torku Konyaspor (1-1), Çaykur Rizespor (0-0) ve Kasımpaşa (0-0) ile berabere kaldı.

Son oynadığı iki deplasman maçında, ligde Bursaspor’u 2-1, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda da Spor Toto 2. Lig takımlarından Sarıyer’i 7-2 yenen Kayserispor, bu galibiyetlerin moraliyle Beşiktaş karşısına çıkacak.
Ligin 13 haftalık periyodunda sahasında tek kazanamayan takım durumundaki Kayserispor, deplasman maçlarındaki 11 puana karşılık iç sahada beraberliklerle 3 puan toplayabildi. Seyircisi önündeki maçlarda 1 golü bulunan Kayseri temsilcisi, aynı zamanda ligin iç sahada en az gol atan takımı olarak dikkati çekiyor.

"Beşiktaş maçında inşallah istediğimiz sonucu alacağız"

Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılarak, iç saha galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Son dönemde takımın çıkışa geçtiğini belirten Yıldız, "Camia olarak takımımıza güveniyoruz. Sahamızdaki galip gelememe şanssızlığına Beşiktaş karşısında son vereceğimize inanıyoruz. Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyorum. Beşiktaş’ı mağlup ederek, bu sezon sahamızdaki ilk galibiyetin sevincini yaşamak istiyoruz. Beşiktaş maçında inşallah istediğimiz sonucu alacağız" diye konuştu.

Takımın moralinin üst seviyede olduğunu aktaran Yıldız, "Son iki maçta istediğimiz sonuçları iyi futbolla elde ettik. Beşiktaş maçında da yakaladığımız tempoyu devam ettirmek istiyoruz. Beşiktaş ligde hedefi olan takımlardan biri. Beşiktaş’ın gücünü de biliyoruz ama biz de iyi takımız, iyi mücadele ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarın takım için önemli güç olduğunu vurgulayan Yıldız, onlardan tribünleri doldurmalarını ve maç boyunca destek vermelerini istedi.

Yıldız, kart cezalısı Mijailovic dışında takımda eksik oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.