Yeni yıl mesajları en güzel burada! 2016 yeni yıl mesajları için sizler için derledk

Yeni yıl mesajları en güzel burada! 2016 yeni yıl mesajları için sizler için derledk
Yeni yıl mesajları en güzel sözler sizler için derledik. 2016 yeni yıl mesajları sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel eni yıl mesajları buradaa

Yeni yıl mesajları en güzel sözler sizler için derledik. 2016 yeni yıl mesajları sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel eni yıl mesajları buradaa Özel günlerde sevdiklerimizle mutluluk ve sevinçlerimizi paylaşmak için gönderdiğimiz mesajlar, bu defa yeni yılda gündeme gelecek. İşte sizler için derlediğimiz en güzel 2016 yılbaşı mesajları...

Her özel günde olduğu gibi yeni yılda da güzel dileklerde bulunacağımız kısa mesajlar, sevdiğimiz insanlara gönderebilmek için hazırlanacak. İşte sizler için derlediğimiz, sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel 2016 yeni yıl-yılbaşı mesajları...

YILBAŞI MESAJLARI 2016(YENİ YIL)

Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum.

Her yeni yıl bir başka güzel.. 2016 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır.. Mutlu Yıllar!!

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılınız kutlu olsun…

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara! 

Hepimizin tüm ilgisi gelecek olmalıdır, çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2016 yılı geleceğimize atacağımız ilk adımdır. Tüm adımlarımızın sağlam olması dileğiyle nice mutlu yıllar dilerim..

2015 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2016 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

2016 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2015 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttutabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

2015’e ELVEDA, 2016’a MERHABA!! Hoşgeldin Yeni Yıl…

Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır.. 

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Nediyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim...

Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar..

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

Bu yıl da bir sevgili bulamazsam eh yani. Kendi turşumu kuracağım.

Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2016 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2016 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!

Yeni yıl telaşı yaklaşırken herkes bir yandan hem sevdiklerine hediye alma hem de birlikte vakit geçirme hazırlıkları yapıyor. Her gün olmadığı için özel günlerde hatırlanmak ve düşünüldüğünü bilmek tüm insanların hoşuna gidiyor. Kimi zaman sevgimizi belli etmenin yolu büyük ya da küçük hediye almaktan geçerken kimi zaman da bunları yapamayacak olanların imdadına kısa ama etkileyici bir mesaj göndermek yetişiyor. Yeni yılı sevdiklerinden ayrı geçirecek olanlar ve onlara yeni yıl mesajları 2016 arasından birini seçip göndermek isteyenler etkileyici yeni yıl mesajları gönderebilir. Arkadaşınıza veya dostlarınıza göndereceğiniz komik yeni yıl mesajları onların 2016'ya gülümseyerek girmesini sağlayabilir.

-En yeni dileklerin tutulduğu yeni bir yıl. 2016’nın sana bol kazanç ve huzur dolu bir aşk getirmesini diliyorum. Mutlu yıllar.
-Her yılbaşında süslenen ağaçlar gibi bu yıl da ağacımızı süsledik geri sayımı bekliyoruz. 10- 9- 8- 7- 6- 5- 4- 3- 2- 1 Mutlu yıllar.
-Ülkemiz ve insanlığımıza yeni bir yıl daha doğuyor. Bu yılın en güzel şekilde geçmesini; sana ve ailene bol kazanç, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.
-Yeni yılla birlikte yaşlanan bir dünyadan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. 2016 size ve tüm sevdiklerinize en güzel yeniliklerle gelsin. Yeni yılınız kutlu olsun.
-Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!
-Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!
Hoşgeldin yeni yıl, boş gittin geçen yıl.
-Yeni yılını kutlarım, noel babayı şutlarım.
-2015 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2016 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!
-Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derler, bu sene seninle beraber yeni yıla girmiyorum ki bidahaki yılda da beraber olmayalım, mutlu yıllar.
-Yeni yılın cüzdanına para, kalbine aşk, hayatına düzen getirmesi dileğiyle.
-Minareden atlarım yeni yılını kutlarım.
-Yaşamın kaynağı sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice MUTLU YILLAR!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.