Baykal'dan şimdi de 'şalvar' açılımı

Baykal'dan şimdi de 'şalvar' açılımı
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal çok konuşulan "çarşaf açılımı"ndan sonra şimdi de "şalvar" açılımına hazırlanıyor. "Yaz aylarında çok kullanışlı, çok rahat" diyerek kendisinin de şalvar giydiğini itiraf eden Baykal'ın bu sözleri, yakında parti toplantıl

Grup toplantısında yaptığı haftalık konuşmanın son bölümünü "çarşaflılara rozet takılması" konusuna ayıran Baykal, bu konuda samimi olduklarını ve oy kaygısıyla hareket etmediklerini vurguladı. CHP lideri, 1993 yılında savaşın en şiddetli zamanında Bosna'ya gittiklerini ve orada tecavüze uğrayan Boşnak kadın ve kızlarına beyaz yemeni ve yaşmaklar götürdüklerini hatırlatarak "onlara sizi kirletemezler. Bizim gözümüzde siz hep masumsunuz, temizsiniz" mesajı verdiklerini hatırlattı.

BAYKAL DA ŞALVAR GİYİYORMUŞ
İnsanların kılık ve kıyafetlerinden dolayı kınanamayacağını ve yargılanamayacağını belirten Baykal sözü erkeklerin giydiği şalvara getirdi. "Alanya'da benim şalvarlı hemşehrilerim var" diyerek konuyu açan Baykal "üstelik yaz aylarında çok da rahat, çok da kullanışlı" diyerek kendisinin de şalvar giydiğini itiraf etti.

Baykal'ın bu itirafı, yakında parti toplantılarında yöresel şalvarlı erkeklere de törenle rozet takılabileceği tahminlerinin yapılmasına neden oldu.

POŞU DA TAKMIŞTI
Bilindiği gibi Baykal hafta sonu bir açılış için gittiği İzmir'de de yöresel poşu takmış ve "şimdi de poşu açılımı yapıyor diyecekler" şeklinde konuşmuştu.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.