ODTÜ Aile Şirketi Mi Oldu?

ODTÜ Aile Şirketi Mi Oldu?
Osman Gökçek, Rektör Ahmet Acar'ın hanımı oğlu ve gelininin de ODTÜ'de görev yaptığını öne sürdü.

İnşaat bölüm mühendisliğinde Mustafa Tokyay isminde bir profesör olduğunu Beyaz TV'de yayınlanan ' Dinamit' isimli programda dile getiren Gökçek, Tokyay'ın eşi Nuray Tokyay'ın ve kızı Talia Ekin Tokyay'ın da aynı bölümde görev yaptığını ifade etti.

Bunun yanında aynı bölümde yine aynı aileden 2 kişinin öğretim görevlisi olarak görev yaptığını belirten Osman Gökçek "Sinan Turhan Erdoğan isminde bir doçent doktor var. Babası Turhan Y. Erdoğan da orada profesör. Bu bilgileri ODTÜ'nün web sitesinden aldım" dedi.

REKTÖRÜN AİLESİ DE ODTÜ'DE

Rektör Ahmet Acar'ın hanımı oğlu ve gelininin de ODTÜ'de görev yaptığını sözlerine ekleyen Gökçek, öğretim üyeliği için sınav açıldığı zaman Anadolu'dan gelen insanların ODTÜ'ye nasıl girebileceğini sordu.

İnşaat mühendisliği bölümünde görev yapan ve aynı ailelerden olan bireylerin üniversiteye başka bölümden giriş yaptığını da söyleyen Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü; "Talia Hanım ve Sinan Bey başka bölümü kazanıyorlar. Daha sonra 2 isim de dikey geçişle inşaat mühendisliğine geçiyorlar, yani babalarının olduğu bölümlere geçiyorlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.