Davutoğlu Taraf Binasına Neden Gitti?

Davutoğlu Taraf Binasına Neden Gitti?
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, pazar akşamı Taraf gazetesini de çıkaran Alkım Kitabevi'ni ziyaret ederek kitap satın aldığı ortaya çıktı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, pazar akşamı Taraf gazetesini de çıkaran Alkım Kitabevi'ni ziyaret ederek kitap satın aldığı ortaya çıktı. Davutoğlu'nun ziyareti gazete tarafından bugün "Başbakanlık Çalışma Ofisi'nden Tarafın da içinde olduğu Alkım Kitabevi'ne giden Davutoğlu, çok sayıda felsefe ve tarih kitabı aldı. Uzun yıllardır Alkım kitabevinin müşterisi olduğunu söyleyen Davutoğlu, Alkım'ın sahibi Savaş Arslan'la sohbet etti" ifadeleriyle duyuruldu. Davutoğlu'nun Taraf'ın da olduğu binada 45 dakika kaldığı açıklandı.

Gazete ana sayfasından duyurduğu ziyareti şöyle aktardı: "ALKIM'DA 45 DAKİKA: Haftasonu akşam Başbakanlık Çalışma Ofisi'nden Tarafın da içinde olduğu Alkım Kitabevi'ne giden Davutoğlu, çok sayıda felsefe ve tarih kitabı aldı. Uzun yıllardır Alkım kitabevinin müşterisi olduğunu söyleyen Davutoğlu, Alkım'ın sahibi Savaş Arslan'la sohbet etti. Başbakan ve eşi Sare Davutoğlu, seyyar satıcıdan kestane de aldı."

Taraf gazetesi, aralarında Alkım Kitabevi'nin de olduğu Cemaat'e yakınlığıyla bilinen grup tarafından çıkarılıyor.

İşte gazetede yer alan o ziyaret:

alkimdavutoglu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.