Öküz Bar'ın Torpili Kimden?

Öküz Bar'ın Torpili Kimden?
Başkent'in göbeğinde okul dibine Öküz Bar adında gece kulübü açıldı. Çocuklara kötü örnek olması ve yüksek müzik sesi nedeniyle vatandaştan şikayet yağıyor ancak sorumluluk alan tek bir yetkili yok!

Batıkent’te liselerin dibinde açılan Öküz adlı bar, öğrencilere kötü örnek olması ve yüksek düzeyde müzik nedeniyle vatandaşın tepkisini çekiyor ancak yetkililer bu durumu umursamıyor. Yetkililerin sorumsuz davranışı karşısında çileden çıkan vatandaşlar "Bu öküzün torpili nerden" diye soruyor.

YÖNETMELİK AÇIK

"Umuma Açık Yerler Ve İçkili Yerler İle Resmî Veya Özel Öğretim Kurumları Arasındaki Uzaklıkların Belirlenmesine Dair Yönetmelik"e göre, içkili yerler ile okul binaları arasında en az 100 metre uzaklığın bulunması zorunlu. Sözkonusu okullar ile Öküz Bar neredeyse bitişik; o derece yakın birbirlerine. Öküz Bar, geçtiğimiz yıl açıldı ve nasıl ruhsat aldığı bilinmiyor.

untitled-2-012-001.jpg

ÖKÜZE DOKUNAN YOK

Vatandaşlar tepkili. "Mahalle arasında, okul dibinde bar açılmlasına nasıl müsaade edilir" diyor. Seslerini yetkilileri duyurmaya çalışan vatandaşlar, ilgililerin sorumsuzluğundan yakınıyor. Vatandaş yönetmelik ihlali, tepki ve şikayetlerine rağmen Öküz Bar'a dokunulmamasını "torpil"e bağlıyor. "Bu öküzlerin torpili nerden" diye sorun vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Valilik, Kaymakamlık, Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi'ne çağrıda bulunarak "Yeter artık, bu öküzlük son bulsun" diyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum