Fenerbahçe Giresunspor maçı SKOR KAÇ KAÇ öğren ( FB-Giresun) özet)

Fenerbahçe Giresunspor maçı SKOR KAÇ KAÇ öğren ( FB-Giresun) özet)
Fenerbahçe Giresunspor maçı skor kaç kaç. Fenerbahçe Giresunspor maçı bitiminde özet goller habermizde olacak. İşte Fenerbahçe Giresunspor maç detayları...

Fenerbahçe Giresunspor maçı skor kaç kaç. Fenerbahçe Giresunspor  maçı bitiminde özet goller habermizde olacak. İşte Fenerbahçe Giresunspor maç detayları...

Fenerbahçe 6-1 Giresun

 

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda 4. hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe, sahasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.
 
Kupada yoluna kayıpsız devam eden sarı-lacivertli ekip, bir önceki maçta 2-0'lık skorla mağlup ettiği rakibi karşısında galibiyet serisine devam etmek istiyor.
 
Gruptaki üç maçını da kaybeden Giresunspor ise gruptan çıkma umutlarını devam ettirebilmek için zorlu deplasmandan en azından bir puanla dönmek istiyor
 
Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları devam eden Ertuğrul Taşkıran, Abdoulaye Ba ve Raul Meireles bu maçta da forma giyemeyecek. Giresunspor'de ise eksik futbolcu bulunmuyor
 
İLK 11'LER
 
Fenerbahçe: Fabiano, Kadlec, Alves, Caner, Gökhan, Ozan, Diego, Mehmet Topuz, Uygar, Ramazan, van Persie
 
Giresunspor: Anıl, Berkan, Emre Can, Özgür, Fatih, Fevzi, Rıdvan, Vedat, Tchami, Abdulaziz, Berk İsmail

FENERBAHÇE GİRESUNSPOR MAÇINA HAZIR
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmand Giresunspor maçında oynayan oyuncular aktif dinlenmeye yönelik yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, koşu ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. 

Öte yandan Ertuğrul Taşkıran ve Raul Meireles tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürürken, Abdoulaye Ba’nın tedavisine devam edildi.

 

FENERBAHÇE-GİRESUNSPOR MAÇININ BAŞLAMA SAATİ DEĞİŞTİ
 

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Ülker Stadı'nda yarın saat 18.30'da başlaması planlanan karşılaşmanın saat 19.00'a alındığı bildirildi.

Kupada oynadığı 3 maçı da kazanan Fenerbahçe grupta lider durumda bulunurken, henüz puanı olmayan Giresunspor da son sırada yer alıyor.
 
GAZİANTEPSPOR, FENERBAHÇE'NİN GENÇ OYUNCUSU İLE ANLAŞTI 
 
Gaziantepspor, Fenerbahçe’nin 21 yaşındaki genç defans oyuncusunu, sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Genç oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi biteceği öğrenildi. Genç oyuncu daha önce PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ve Bucaspor kulüplerinde kiralık olarak oynadı. 
 
TAMER YELKOVAN, FENERBAHÇE'NİN GENEL KOORDİNATÖRÜ OLDU
 

Fenerbahçe Kulübü'nde genel koordinatörlük görevine Tamer Yelkovan getirildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim kurulu kararıyla, Fenerbahçe Kulübü ile iştiraklerinin idari ve mali açıdan koordinasyonundan sorumlu olmak üzere Sayın Tamer Yelkovan’ın genel koordinatör olarak atanmasına karar verilmiştir" denildi.
Fenerbahçe Kulübü'nde daha önce mali işler müdürlüğü görevinde bulunan Tamer Yelkovan, futbolda şike iddialarına yönelik dava nedeniyle 10 ay hapiste kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.