Bursa Trabzon maçı skor kaç kaç ( BURSA TS özet ve goller)

Bursa Trabzon maçı skor kaç kaç ( BURSA TS özet ve goller)
Bursa Trabzon maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak merak konusu. Bursaspor Trabzon maçı özet ve goller maç bitiminde burada olacak işte detaylar

Bursa Trabzon maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak merak konusu. Bursaspor Trabzon maçı özet ve goller maç bitiminde burada olacak işte detaylarBursaspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak merak konusu. Bursaspor Trabzonspor maçı skor kaç kaç olur. Maç detaylarını sizler için derledik. Bursaspor Trabzonspor maçı başladığı an buradan takip edebilirsiniz. Trabzonspor, ikinci yarının ilk maçında bugün Bursaspor ile karşılaşacak. Aynı zamanda bu kapışma Timsah Arena'daki ilk resmi maç olarak tarihe geçecek. İki takım da 3 puan için mücadele edecek.

BURSASPOR 4 - 2 TRABZONSPOR

Süper Lig’de ilk devrenin son maçında Kasımpaşa ile berabere kalan Trabzonspor, 2016’nın ilk lig karşılaşmasında Bursaspor’un konuğu olacak. İstikrarsız sonuçlar alan iki takım da mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Bu mücadeleyi önemli kılan bir diğer nokta ise Timsah Arena’daki ilk resmi maç olması.

 
Açılışını Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Timsah Arena saat 16.00 itibariyle görücüye çıkacak. Serkan Çınar’ın yöneteceği maçta 20 binin üzerinde taraftarın tribünlerde olması bekleniyor. Bugünkü kritik maçla birlikte Bursaspor ile Trabzonspor ligde 80. kez karşı karşıya gelecek. Fırtına’nın galibiyetlerde 40’a 10 üstünlüğü bulunurken, 29 maç beraberlikle sonuçlanmıştı.

85 günlük hasret

Trabzonspor ayrıca deplasmandaki galibiyet hasretini dindirmek için de Bursa’da sahaya çıkacak. Dış sahada son galibiyetini 10 Ekim 2015’te Sivas’ta elde eden Bordo-Mavililer, 85 gün sonra kazanmayı hedefliyor. Bursaspor ise evinde bu sezon çıktığı 9 lig maçında 4 galibiyet aldı, 5 kez yenildi.

Batalla kadroda yok

2 yıl sonra yeniden Bursaspor’a dönen Pablo Batalla, maç eksiği olduğu için Trabzonspor karşısında 18 kişilik kadroda olmayacak. Henüz lisansı da çıkartılmayan Arjantinli futbolcu hafta içinde sadece takımdan ayrı olarak düz koşu yapmıştı. Yeşil-Beyazlı takımda Hosagai’nin cezası var. Sakatı bulunmayan Timsah, ideale yakın kadrosuyla sahada olacak. Teknik direktör Hamza Hamzaloğlu, Sercan- Necid ikilisiyle çift forvet çıkmayı düşünüyor.

Mbia stoperde, Musa bekte

Bordo-Mavililer’de Mustafa Yumlu ile Yusuf Erdoğan cezalı, Salih Dursun ise sakat. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, takıma geç katılan Douglas’ın yanı sıra Alper Uludağ’ı kadroya almadı. Mbia, stoper olmadığı için bu maçta defansta görev yapacak. Sol bekte ise forma Musa Nizam’ın olacak. En büyük soru işareti forvette kimin oynayacağı yönünde. Cardozo tam hazır değil, Deniz Yılmaz ile genç Muhammet Beşir ise forma bekliyor.

Feda operasyonu sürüyor

Onur Kıvrak ve Özer Hurmacı’nın yıllık ücretlerinde indirime giden yönetim, Bursaspor maçının ardından 4-5 oyuncuyla daha masaya oturacak. Başkan Muharrem Usta’nın kurmayları, Erkan Zengin ve Aykut Demir başta olmak üzere ilk 11’de forma giyen isimlerden ‘feda’ yapmalarını isteyecek. Başkan Usta, geçmiş dönemlerde şişirilen oyuncu maaşlarını düşürüp kulübe kısa vadede ciddi bir kaynak yaratmak istiyor.

Fatih Atik 1461’de

Ersun Yanal döneminde kadro dışı bırakılan, Sadi Tekelioğlu göreve başladıktan sonra affedilen Fatih Atik yine kendine takım bulamadı. Bordo-Mavili takımda yıllık 1 milyon 140 bin lira garanti ücrete oynayan Fatih, buna yakın bir rakam bulamayınca kalacağını iletti. Yönetim ise Fatih’i pilot takım olan 1461 Trabzon’a kiraladı. Aynı zamanda genç kaleci Uğurcan Çakır da ikinci yarıda PTT 1.Lig ekibinde oynayacak.

Muhtemel 11'ler;

BURSASPOR: Mert, Erdem, Serdar Aziz, Sivok, Aziz Behiç, Jorquera, Faty, Emre, Dzsudzsak, Sercan, Tomas Necid
TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Aykut, Mbia, Musa Nizam, Aytaç, Okay, Özer, Mehmet Ekici, Erkan, Cardozo (Deniz)
HAKEM: Serkan Çınar

SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV
STAT: Timsah Arena

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.