Karabükspor Beşiktaş maçı skor, saat kaçta (BJK-KARABÜK SKOR)

Karabükspor Beşiktaş maçı skor, saat kaçta (BJK-KARABÜK SKOR)
Karabükspor Beşiktaş maçı skor, kç kaç bitti. Karabükspor Beşiktaş maç detaylarını sizler için derledik. Karabükspor Beşiktaş maçı özet goller burada.

Karabükspor Beşiktaş maçı skor, kç kaç bitti. Karabükspor Beşiktaş maç detaylarını sizler için derledik. Karabükspor Beşiktaş maçı özet goller burada. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor Beşiktaş'ı konuk edecek. PekiK. Karabükspor - Beşiktaş maçı saat kaçta,hangi kanalda yayınlanacak BJK-K.KARABÜK maçı ile ilgili tüm ayrıntılar sitemizde..Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor Beşiktaş'ı konuk edecek. Özkan Çeliker'in yöneteceği Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçıNecmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak.

KARABÜKSPOR 2-0 BEŞİKTAŞ 

Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçını hakem Özkan Çeliker yönetecek.Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçı20 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 19.45'te oynanacak. Karabük'te oynanacak olan Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçıA Haber'den naklen yayınlanacak.

 

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Özkan Çeliker yönetecek.

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası grubunda kaç puanı var?

Grupta oynadığı 4 maç sonucu 10 puan toplayan Beşiktaş bu mücadeleyi kazanarak son maçlar öncesi bir üst tura yükselmeyi garantilemek istiyor.

Beşiktaş'ın Karabükspor kadrosu

Siyah beyazlı ekibin deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş'in bu mücadelede büyük bir rotasyon yaparak paf takım oyuncularına da yer verdi.. Karabük'e 15 kişilik kadroyla giden Beşiktaş'ın ilk 11'inde yedek oyuncuların yanı sıra Furkan Akbulut, Enes Durmuş gibi paf takım oyuncuları da yer aldı. Ertelenen Mersin İdmanyurdu maçı sonrası isyan ederek 'PAF takımla sahaya çıkabilirim' diyen Şenol Güneş, Karabük karşısında ilk 11'e 2 PAF takım oyuncusunu aldı.

Karabükspor - Beşiktaş maçı saat kaçta?

20 Ocak Çarşamba günü oynanacak karşılaşma saat 19.45'te başlayacak.

Karabükspor - Beşiktaş maçıhangi kanalda?

Karabükspor - Beşiktaş maçı A Haber'den naklen yayınlanacak.

Karabükspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Karabükspor (muhtemel): Ercüment, Kerim, Kokalovic, Cemil, İsmail, Oğuzhan, Neagu, Osman, Recep, Köksal, Iancu.

Beşiktaş: Günay, Serdar, Furkan Akbulut, Enes Durmuş, Tosic, Veli, Necip, Kerim, Olcay, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun

- Güneş'ten büyük rotasyon
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yoğun maç programında Kardemir Karabükspor karşısında rotasyona gidecek.
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçını da düşünen tecrübeli teknik adam, PTT 1. Lig ekibi karşısında sezon boyunca az forma şansı bulan futbolcular ile genç oyunculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürecek.
Şenol Güneş, ligde yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Mersin İdmanyurdu maçının ardından Karabük'e PAF takımıyla gitmeyi düşündüğünü açıklamıştı.
Beşiktaş, bugün yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra karayoluyla Karabük'e gidecek.
C Grubu'nda beşinci hafta maçları öncesi puan durumu şöyle:
Takım O G B M A Y Av. P
1. Beşiktaş 4 3 1 0 7 1 6 10
2. 1461 Trabzon 4 2 1 1 13 3 10 7
3. Sivas Belediyespor 4 2 0 2 8 10 -2 6
4. Kardemir Karabükspor 4 0 0 4 1 15 -14 0
 
PTT 1'nci Lig ekibi Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda yarın akşam saat 19.45'de Beşiktaş'la sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla tamamladı. Daha önce oynadığı 4 maçta sadece 1 gol atıp puan alamayarak gruptan çıkma iddiasını kaybeden Kardemir Karabükspor'da cezalı oyuncu bulunmadığı, defans oyuncusu Murat Akça'nın sakatlığının devam ettiği açıklandı. Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, kupada iddialarının kalmadığını hatırlattı, "Biz bütün ağırlığımızı lige verdik. Beşiktaş maçında, kadroda yer bulamayan oyuncularımız forma giyecek. Teknik kadromuz bu oyuncularımızın hazır olup olmadıklarını görecekler. O bakımdan bizim için önemli olan ligdeki şampiyonluk mücadelemiz" dedi.
Beşiktaş, Karabükspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
Siyah-beyazlıların antrenmanı Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde 1.5 saate yakın sürdü ve kondisyon ile taktik çalışması gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve stretching hareketleri ile başladı. Daha sonra pas, 5'e 2 top kapma ve dar alanda oyun çalışmaları yapıldı.Beşiktaş'ın antrenmanı çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.
Siyah-beyazlılar, bugün kara yolu ile Karabük'e giderek kampa girecek.
ZEMİN TEMİZ
Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak maç için hazırlıklar tamamlandı. Stat Müdürü Mehmet Bayram, Meteoroloji Müdürlüğü'nden aldıkları bilgiye göre yarın kar yağışının beklenmediğini belirtirken şu bilgilerdi verdi: "Hazırlıklarımızı yaptık, gerekli tedbirlerimizi aldık. Şu anda herhangi bir eksiğimiz yok ve statın zemini de müsabakanın oynanmasıa uygun. Herhangi bir sıkıntımız yok. Bugüne kadar yağan kar da zeminde etkili olmadı. Bugün zaman zaman görülen kar yağışı, yarın beklenmiyor. Gelecek olan misafirlerimizi bekliyoruz. Her maç sonrası yapılan koltuk tamiratları ve temizlik çalışmalarımız ise devam ediyor."
KARABÜKSPOR MUHTEMEL KADROSU
Kardemir Karabükspor'ün Beşiktaş maçının muhtemel kadrosu şöyle: Ercüment- Kerim, Kokaloviç, Cemil, İsmail, Oğuzhan, Neagu, Osman, Recep, Köksal, Iancu SAKAT: Murat Akça CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 40 TL, Maraton: 40 TL, Kapalı: 60 TL
Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? diye merak eden futbolseverler haberimizden tüm detayları görebilirler. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Beşiktaş karşılaşacak. Mücadelenin ne zaman oynanacağını, saat kaçta başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını buradan öğrenebilirsiniz. K.Karabükspor Beşiktaş maçı öncesindeki en son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. İşte maçın tüm bilgileri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.