Bucaspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman? // Hangi Kanalda?

Bucaspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman? // Hangi Kanalda?
Süper Lig'de son 2 maçı ertelenen Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor deplasmanında. Peki Bucaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de son 2 maçı ertelenen  Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor deplasmanında. Peki Bucaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?​

Son 16 turuna çıkan takımlar arasındaki eşleştirmeler yapıldı ve Beşiktaş Bucaspor ile eşleşti. Her iki takımın da amacı bir üst tur olan çeyrek finale çıkmak. Son 16 turu karşılaşmalarında tek maç yapılacak ve yenen takım çeyrek finale çıkmaya hak kazanacak.

BUCASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

31 Ocak 2016 Pazar günü saat 17:45’te gerçekleşecek olan Bucaspor – Beşiktaş mücadelesi Buca Stadı’nda oynanacak. Bucaspor – Beşiktaş maçı A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ SON GRUP MAÇINDA NE YAPTI?

Geçtiğimiz gün evinde Sivas Belediyespor’u ağırlayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında rakibine 3-4 yenildi. Aldığı yenilginin sonrasında grubu ikinci olarak tamamlayan Beşiktaş, son 16 turunda ise Bucaspor ile eşleşti.

Kaybedilen maçın ardından Siyah Beyazlılar’ın Bucaspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Pazar günü oynanacak maçta Bucaspor'un da amacı Beşiktaş’ı yenerek çeyrek finale adını yazdırmak...

BUCASPOR GRUBU LİDER TAMAMLADI

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu son maçında Aydınspor ile karşı karşıya gelen Bucaspor aldığı 0-1’lik galibiyetle puanını 15’e çıkarak grubu lider olarak tamamladı. Son 16 turuna kalan Bucaspor’un rakibi ise Beşiktaş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.