AK Parti'deki Uyuyan Hücreler Uyandırıldı Mı?

AK Parti'deki Uyuyan Hücreler Uyandırıldı Mı?
AK Parti içinde halen Fetö'cüler mi var? Paralel yapı AK Parti'deki uyuyan hücrelerini uyandırdı mı? Arınç'ın Dolmabahçe açıklamalarına karşı bu sorular gündeme geldi.

Kısa bir süre öncesine kadar kurucusu olduğu AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abdullah Gül'den sonra 3. adam olarak bilinen Bülent Arınç'ın PKK/HDP ile varılan "Dolmabahçe mutabakatı" ile ilgili yaptığı açıklamalar çok başka noktalara doğru sürükleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Haziran seçimleri öncesi mimarı olduğu açılım süreciyle ilgili şaşırtan bir çıkış yaparak "Dolmabahçe'den haberim yoktu" demiş, dönemin Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Arınç da "bal gibi biliyordu" şeklinde bir cevap vermişti.

Tartışma Arınç'a geçtiğimiz günlerde çıktığı bir televizyon programında yeniden soruldu.

Arınç sözlerinin arkasında olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe'den haberi olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Erdoğan, Arınç'ı yalanlayarak, Dolmabahçe fotoğrafında yer alan kabine üyeleri Efkan Ala, Yalçın Akdoğan ve Mahir Ünal'ı öncesinde uyardığını fakat uyarısının dikkate alınmadığını kaydetti. Erdoğan'ın Bülent Arınç'tan "o zat" diye söz etmesi de dikkat çekti. 

vd-043.gif

Arınç'a Erdoğan'a yakın medyadan tepki yağmaya başladı.

Bu tepkiler bugünkü sayılarda da devam ediyor.

Sabah grubunun magazin gazetelerinden Güneş, hemen hergün dindarlara, AK Parti'ye, Hükümet'e söven odatv'nin sahibi Soner Yalçın'ın "UYUYAN HÜCRE UYANDI" sözüyle Arınç ve başka iki eski AK Partili bakanı vurdu.

Güneş, Bülent Arınç ile Arınç'a destek verdiklerini belirttiği eski bakanlar Suat Kılıç ile Sadullah Ergin'in "fetöcü olduklarını" belirterek "Fetö'cülmer için avukatlık cübbemi giymek istiyorum diyen Bülent Arınç'a, adı daha önce cemaatle anılan eski bakanlar ve Fetö'cü gazetecilerden büyük destek geldi. Gazeteci Soner Yalçın, Arınç'a verilen bu desteği 'AK Parti içindeki uyuyan hücreler uyandırıldı' sözleriyle yorumladı." diye yazdı. 

Suat Kılıç'tan Güneş Gazetesi'ne Flaş Cevap

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum