"Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor"

"Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi ziyaretinde "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz ne dersek diyelim" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi, Tepebaşı Bölge Muhtarları ve Sütlüce Beldeevi Kursiyerleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç eşliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Tepebaşı heyeti önce Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantı Salonu'nda Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Grup Başkan Vekili Levent Gök ile bir araya geldi. Başkan Ataç, "Atatürk'ün kurduğu, Türkiye'nin yönetildiği Meclisi görmenizi istedik. Kültür Gezilerimize bu nedenle TBMM'yi de ekledik. Ayrıca Sayın Genel Başkanımız ile bir araya gelmeniz en büyük dileğimizdi kendisi de bizleri kırmayarak tüm ziyaretlerimizde bizleri ağırladı. Genel Başkanımızı da yakından tanımanız, O'nun mütevazi ve sade kişiliğini görmeniz ayrıca önemli" dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, "Geçmişi ve tarihi tanımaya yönelik Tepebaşı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bu geziler önemli. Başkanımızın kurduğu bu tarihi bağ başarısının da temeli" dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise, "Bu ziyaretlerle Eskişehir'den seçilen biz vekiller ile bağlarınızın güçlenmesi ve çalışmaları gerçekleştirdiğimiz Meclisi görmeniz sağlanıyor. Bir araya gelmeye devam edelim, birbirimizi dinleyelim" dedi.

"ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNÜN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesinden şehit aileleri ve gazileri, Tepebaşı Bölge Muhtarlarını ve Sütlüce Beldeevi Kursiyerlerini ayrı ekipler olarak ağırladı. Ailelere "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz ne dersek diyelim" diyen Kılıçdaroğlu, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarının çözümünün takipçisi olacağını, eksikliklerin giderilmesi için de Cumhuriyet Halk Partisi'nin mücadele edeceğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, babası 1,5 yaşındayken şehit olan Nur Sena Tetik ile de dersleri ve gelecek planları üzerine sohbet etti. Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kılıçdaroğlu'na Sütlüce Beldeevi Kursiyerleri eşi Selvi Kılıçdaroğlu için el yapımı hediye takdim etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.