Troller Davutoğlu'nu Dinlemiyor

Troller Davutoğlu'nu Dinlemiyor
Twitter'da AK Parti'ye yakın gözüken bazı troller, Bülent Arınç olayıyla ilgili yapıcı bir üslup kullanan Davutoğlu'nu dinlemiyor. Arınç ve Gül'e hakaretler yağdırılıyor...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti’deki Bülent Arınç tartışmasıyla ilgili yapıcı bir üslup kullanmıştı. AK Parti’nin içerisine fitne tohumları ekilmek istendiğine dikkat çeken Davutoğlu, “ En önemli şey partinin birliğini korumaktır. Ak Parti'nin alternatifi yok. Ak Parti'nin içinde bir zaaf olması Türkiye'de bir zaaf olması demektir. Ne olursa olsun, Ak Parti'nin birliğini korumak zorundasın” demişti.

“Gerekirse kendinden fedakarlık yapacaksın” ifadesini kullanan Davutoğlu, Arınç’la bir araya gelebileceğini kaydetmişti.

ÇARPI İŞARETİ KOYDU 
Ancak Twitter’da AK Parti’ye yakın gözüken bazı troller, Davutoğlu’nu dinlemiyor. Arınç ve Abdullah Gül’e hakaretler yağdırılıyor. Trollerden biri, “En tehlikeli düşman, bizim gibi görünüp bizden olmayandır!” yazısı eşliğinde, bir fotoğraf karesinde Erdoğan’la yan yana gözüken Gül ve Arınç’a kırmızı renkte çarpı işareti koydu.

^900c44ac8be763591ae3b803c6292d498128d292302f03917e^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
Bu tweeti birçok kullanıcı tarafından da paylaşıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum