Ne Hale Geldik Böyle?

Antalya'da falezlerden atlayan genç kızın, atlamadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Çevredeki vatandaşlar tarafından çekilen ve yine vatandaşların ikna çabalarını gösteren görüntülerden, kısa bir süre sonra genç kız kendini boşluğa bıraktı.

İsminin Berfin Özkan(17) olduğu öğrenilen genç kızın cenazesi, yaklaşık 2 saatlik bir aramanın sonunda Sahil Güvenlik helikopteri yardımıyla dalgalı denizin içinden alınabildi.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Kent merkezinde bulunan falezlere gelen Berfin Özkan, vatandaşların şaşkın bakışları arasında kendini 30 metre yüksekten denize bıraktı. Genç kızın denize düştüğünü görenler hemen polis ve 112 sağlık ekiplerine bilgi verdi.

CESEDİNE GÜÇLÜKLE ULAŞILDI 

Olay yerine gelen polisin ilk incelemesinin ardından Sahil Güvenlik ekipleri özel kıyafetleriyle olay yerine geldi. 2 metreye ulaşan dalga yüksekliği sebebiyle denizden botla arama yapamayan ekipler, önce Konyaaltı sahilinde arama çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yüksek noktalardan ve helikopterden denizi inceleyen ekipler, dalgalar arasında ismi henüz belirlenemeyen genç kızın cesedini gördü. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı helikopterden halat yardımıyla aşağı inen görevli, cesedi azgın dalgaların arasından güçlükle alabildi. Yaklaşık yarım saat süren operasyonun ardından genç kadının cesedi otopsi ve kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

5 DAKİKA BOYUNCA İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR 

Genç kızın kendini boşluğa bırakmadan önceki görüntüleri de ortaya çıktı. 30 metre yükseklikteki falezlerin kenarına oturan ve zaman zaman kendini boşluğa bırakmak için teşebbüs eden Berfin Özkan'ı çevredeki vatandaşların ikna çabaları da sonuçsuz kaldı. Bir taraftan polise haber veren bir taraftan da genç kızı ikna etmeye çalışan vatandaşların yaklaşık 5 dakika süren çabası Berfin Özkan'ı hayatta tutmaya yetmedi. Yanına kimseyi fazla yaklaştırmadığı görülen Berfin Özkan, bu görüntülerden çık kısa bir süre sonra kendini 30 metre yükseklikteki falezlerden denize bıraktı. 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar