Alperenler'den Kardeş Kavgası Uyarısı

Alperenler'den Kardeş Kavgası Uyarısı
Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan, yaptığı açıklamada, PKK'yı taşeron olarak kullanan şer odaklarının Türk-Kürt çatışması çıkarmaya çalıştığına dikkat çekerek şu uyarılarda bulundu:

"Ülkemiz bir ateş çemberinden geçiyor. İç ve dış mihraklar, Anadolu üzerinde kirli tezgahlarını işletiyorlar. Özellikle 7 Haziran seçimlerinin ardından hükümetin ‘’Çözüm Sürecini’’ rafa kaldırıp güvenliği sağlamak amacıyla başlattığı yeni süreçten bu yana 300’e yakın güvenlik görevlimizi şehit verdik.

Yine bu süreçte ülkemizin doğusu ateş altındadır. Uluslararası kulisin organize ettiği terör faaliyetleri hat safhaya ulaşmış vaziyettedir. Eli kanlı terör çeteleri yalnızca güvenlik güçlerimize değil bölge halkımıza da baskı ve zulmü reva görmekte huzuru bozmaktadır.

Bununla birlikte, kamu oyunda devletimize karşı bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Devlet eliyle sivillerin öldürüldüğünü iddia eden bu kampanyalar gayrimilli basın yayın organlarında hız kesmeden devam ediyor. Terör örgütlerinin siyasi uzantıları da her zaman olduğu gibi bu süreçte de milletimizin birlik ve bütünlüğüne, devletin egemenliğine karşı söylemlerini ve faaliyetlerini sürdürmektedir. Yalnızca ülkemizin doğu illerinde değil batı illerinde de terörist faaliyetler sürmektedir.


Velhasıl ülkemiz belli projelerle kaosa sürüklenmek isteniyor. Karşıt görüşlü cepheleri sokaklarda çarpıştırmak isteyen kirli odakların hedefinde ‘’milliyetçi-ülkücü camia’’ başta gelmektedir. Bizleri sokağa çekmek isteyenlere karşı tarihi tecrübelerimizden de faydalanarak sağduyumuzu koruyacak, itidalli hareket edecek, ülkenin birlik ve bütünlüğü, huzur ve refahı için elimizden geleni yapacağız. Ne hainlerin kanlarıyla fantezi kuran sözde milliyetçilerin açıklamaları ne de ihanete bulaşmış bölücü grupların açıklamaları ve eylemleri teşkilatlarımızda cevap bulmayacaktır. Bizler milletimizin birlik ve beraberliği için bütün enerjimizle vakfımızın faaliyet alanı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Ülkenin kaos ortamına sürüklenmesine Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak her zaman karşı durduk, durmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte devletimizin terörle mücadele operasyonlarının en büyük destekçisiyiz. Bu operasyonların büyük bir kararlılıkla terör bitirilene dek sürdürülmesini istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.