Survivor Eda Akkaya kimdir - Eda Akkaya hakkında detaylı bilgi burada!

Survivor Eda Akkaya kimdir - Eda Akkaya hakkında detaylı bilgi burada!
Eda Akkaya kimdir Survivor Eda Akkaya hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik tıkla öğren.

Eda Akkaya kimdir Survivor Eda Akkaya hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik tıkla öğren.Survivor'da son isim Eda Akkaya oldu. Eda Akkaya yarışmada neler yapacak kaçıncı olacak merak ediliyor. Survivor Eda Akkaya kimdir, Survivor Eda Akkaya mesleği, Survivor Eda Akkaya nereli, Survivor Eda Akkaya kaç yaşında, Eda Akkaya kimdir, Survivor ünlüler kadrosu burada... Survivor 2016 'Ünlüler' kadrosunda son isim de belli oldu. Güzel oyuncu Eda Akkaya bu sezon sevilen yarışmanın 'Ünlüler' kadrosunda yer alacak. Daha önce ünlüler kadrosunda Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Yunus Günce, Eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ve Çağan Atakan Arslan isimleri duyurulmuştu. Bomba gibi yarışmacılarıyla sezona hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Survivor 2016, 7 Şubat tarihinde TV8 ekranlarında olacak.Survivor Eda Akkaya'ya yarışmada başarılar diliyoruz...

Eski jimnastikçi, yeni oyuncu Eda Akkaya’nın rol aldığı projeler arasında; İlişki Durumu Karışık, Çeyrek İle Zeyrek, Üç Arkadaş, Ankara’nın Dikmeni, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı ve Tut Sözünü yer almaktadır.

Eda Akkaya şimdilerde, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı “Survivor 2016” ünlüler takımında yer alıyor. Akkaya, birbirinden ünlü ve renkli takım arkadaşları ile birlikte rakipleri olan gönüllüler takımına karşı kıyasıya mücadele edecek.

Heyecanla beklenen “Survivor 2016” 7 Şubat’ta TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.