Şenol Güneş'ten Ersan Gülüm Açıklaması

Şenol Güneş'ten Ersan Gülüm Açıklaması
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantepspor'u Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Mario Gomez iki golüyle 4-0 mağlup etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş yaptığı açıklamada;

Karşılaşmayı değerlendiren Güneş; "İkinci yarının ilk maçını oynadık. İyi başlayıp, iyi bitirmek istiyorduk. Artı ve eksiklerimiz var. Rakibe daha az pozisyon vermemiz gerekiyor. Futbol bir oyun. Hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Baskı yapıldığında pas ile çıkmaya çalışan bir takıma karşı oynadık. Verdiğimiz net pozisyonlar var. Takımın tümü iyi niyetliydi. Bir takım olarak herkes iyiydi. Camia olarak birlikteliğimizi korursak daha iyi olacağız. Bugün itibari ile maç bitmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ersan Gülüm'ün ayrılmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Güneş; "Ersan'ın gitmesine üzüldüm. İyi oyuncu ve iyi insandı. Takıma varlığı ile etki yapıyordu. Kapıyı güzel kapatarak gitti. Bütün oyunculara örnek olacaktır. Kulüp ve oyuncunun çıkarları doğrultusunda böyle bir karar veriliyor. Saygı duyulması lazım. Yeni oyuncular oyun olarak da gayet iyiydiler." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.