İstanbul'da 'tahsilatçı' operasyonu

İstanbul'da 'tahsilatçı' operasyonu
İstanbul Organize Polisi, düzenlediği operasyonla, Bayrampaşa'da iş merkezi basan yeraltı dünyasının ünlü ismi Orhan Yılmaz'ı adamlarıyla birlikte gözaltına aldı. Yılmaz ve 3 adamının üzerinden 4 tabanca çıktı.

Operasyon, önceki gün İstanbul Emniyetine bağlı Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlendi. 23 Ocak'ta Bayrampaşa'da bulunan Mega Center İş Merkezi'ne Orhan Yılmaz ve ekibi, Cihat E. isimli vatandaşın iş yerini bastı.

Tehdit ve silah zoru ile tahsilatta bulunmak isteyen Orhan Yılmaz ve adamları bu amaçlarını gerçekleştiremedi. Tahsilata gelen Orhan Yılmaz ve adamlarını bir şekilde iş yerinden uzaklaştırmayı başaran Cihat E. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Konuyu Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipler üstlendi. Mega Center İş Merkezi'nde bulunan müşteki Cihat E.'nin iş yeri ve çevresindeki kamera görüntülerini inceleyen Organize Polisi, tahsilata gelen kişilerin Orhan Yılmaz ve adamları olduğunun belirledi.

Kamera görüntülerinden eşkallerini belirlediği şüphelilerin kimlik bilgileri ve adreslerine de ulaşan Organize Polisi önceki gün operasyon düğmesine bastı. Beylikdüzü, Bayrampaşa ve Büyükçekmece ilçelerinde şafak vaktinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda Orhan Yılmaz'ın yanı sıra adamları Ergin Y., Coşkun T. ve Yüksel A. gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, 1 adet kurusıkıdan döndürme, 1 adet kuru sıkı olmak üzere toplam 4 silah ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.