Sinan Oğan: 'Artık muhalif olan genel merkez'

Sinan Oğan: 'Artık muhalif olan genel merkez'
MHP’nin olağanüstü kongre yapması talebiyle mahkemeye başvuran muhaliflerden Sinan Oğan, "Biz artık muhalif değiliz, muhalif olan genel merkez” dedi.

MHP’de kongre talebini mahkemeye taşıyan muhaliflerden Sinan Oğan ve Koray Aydın, CNNTürk’te Ahmet Hakan Coşkun’un sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi eleştiren Oğan, "Sayın Genel Başkanımızın kurultay salonu yerine mahkeme salonlarını bize adres göstermesi üzerine mahkemeye gittik” diye konuştu. Partideki mevcut sistemden herkesin memnun olduğunu bir tek Ülkücülerin memnun olmadığını savunan Sinan Oğan, "Türkiye’nin içerisinden geçtiği süreç Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarına en çok ihtiyaç duyulan süreç. Türk milliyetçilerinin değil 2018’i, bir dakika dahi bekleyecek vakti yoktur” dedi.

"Delegelerimizin imzası bizim şerefimizdir. Şerefimizi korur gibi delegelerimizin imzasına sahip çıkacağız" diye devam eden 24. Dönem MHP Iğdır Milletvekili Oğan, “Biz artık muhalif değiliz. Muhalif olan genel merkez. 2018’de değil, hemen kurultaya gitmek lazım" ifadelerini kullandı. Sinan Oğan, Türkiye’nin ne pahasına olursa olsun Suriye’deki Türkmen varlığını koruması gerektiğini de ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.