Oyuncu Kıvanç'ın Dakikası Bin TL

Oyuncu Kıvanç'ın Dakikası Bin TL
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Eylül'de ekranlara gelecek olan ‘Siyah Beyaz’ dizisinde bölüm başı 130 bin liraya el sıkıştı. Tatlıtuğ, böylelikle en çok kazanan oyuncular arasında bir numaraya çıktı.

Daha önce oynadığı “ Kurt Seyit ve Şura” dizisinde bölüm başı 70 bin lira kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda zamlı döndü. Eylül ayında ekranlarda olacak olan “Siyah Beyaz” dizisinde başrol oynayacak olan Tatlıtuğ’un rekor bir anlaşmaya imza attığı ortaya çıktı. Konusu sır gibi saklanan yeni projesiyle Tatlıtuğ, ücretiyle de rakiplerine büyük bir fark attı.

Bölüm başı 130 bin lira kazanacak olan yakışıklı oyuncu böylelikle ayda 520 bin lirayı cebine indirecek. Kıvanç Tatlıtuğ’un, önceki gün de yapımcı firma ile her konuda anlaşıp sözleşmeyi imzaladığı ve ilk 10 bölüm ücretini peşin aldığı konuşulanlar arasında.

Bu arada iki senedir setlerden uzak kalan Tatlıtuğ, 2016 yılında hem iş hem de aşkta kazançlı çıktı. 14 Şubat’ta sevgilisiBaşak Dizer ile Paris’te evlenecek olan ünlü oyuncunun şimdilerde çifte mutluluk yaşadığı öğrenildi.

Bölüm başı 120 bin lira kazanan Halit Ergenç’e bile fark atan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda alacağı ücret ile en çok kazanan oyuncu oldu.

Dakikası bin lira

Kıvanç Tatlıtuğ, 130 dakikalık yeni dizisinden bölüm başı 130 bin lira alacak.  Ünlü oyuncunun dakikası böylelikle bin liraya gelecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum