Hamza Hamzaoğlu: "Küçükken Fenerbahçeliydim..."

Hamza Hamzaoğlu: "Küçükken Fenerbahçeliydim..."
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Küçükken Fenerbahçeliydim. İnkar mı edeyim? Gerçekler neyse kimseden çekinmeden konuşmak lazım" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor TV'ye verdiği röportajda, ligi üst sıralarda bitirmek için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Sezon sonunda ilk 6 arasında yer almayı hedeflediklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Bazı kulüpler ceza alırsa belki 7 ve 8. takım da Avrupa'ya gidebilir. Henüz arzuladığım seviyede değiliz. Daha çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

"Küçükken Fenerbançeliydim"

Hamzaoğlu, Bursasporlu taraftarların eski takımı Galatasaray ile ilgili açıklamalarından rahatsızlık duyduğunun hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Siz beni 'Galatasaraylı Hamza' olarak tanırsınız. Ben Bursaspor ile özdeşleşecek başarıları yakalamadım. Ben buradan başka bir kulübe gittiğimde bana Bursaspor'u soracaklar. Ben onlara 'Buradayım, Bursaspor'u konuşamam' diyemem. Bizler futbola hizmet eden insanlarız. Galatasaray'a gittiğim gün kulübün dergisi benimle röportaj yaptı. Derginin yazarı bana 'Siz çocukluğunuzda Fenerbahçeli miydiniz?' diye sordu. Ben de 'Küçükken Fenerbahçeliydim' dedim. İnkar mı edeyim? 'Ben hep Galatasaraylıydım mı diyeyim?' Gerçekler neyse kimseden çekinmeden konuşmak lazım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.