Kılıçdaroğlu'ndan Nazlıaka'ya 'Yüzleşme' Tuzağı!

Kılıçdaroğlu'ndan Nazlıaka'ya 'Yüzleşme' Tuzağı!
Portre tartışmasında, Kılıçdaroğlu’nun Nazlıaka’nın iddialarını inceletmek yerine muhatapları yüzleştirme yoluna gitmesi, Nazlıaka’yı zor durumda bırakma taktiği olarak yorumlandı.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın CHP’li bir milletvekilinin odasının duvarından Atatürk portresini indirdiği iddiasıyla ilgili tartışma sürüyor. İddiayı gerçek dışı bulan Parti Meclisi (PM), Nazlıaka’yı kesin ihraç istemiyle disipline sevk ederken, sözü edilen kişinin Ankara Milletvekili Necati Yılmaz olduğunun ortaya çıkması tartışmayı başka bir boyuta taşıdı.

PM ASILSIZ BULDU

PM’de oylamadan önce söz alarak, iddia edilen ismin kendisi olduğunu açıklayan CHP Ankara Milletvekili Yılmaz, Nazlıaka’nın olayın yaşandığı söylediği tarihte odasında ziyaretçilerle çekilen ve Atatürk resminin duvarda yer aldığı fotoğrafları paylaştı.

YÜZLEŞTİRME İSTEDİ

Meclis’te dün bir basın toplantısı da düzenleyen Yılmaz, olayın yaklaşık 50 gündür tartışıldığını belirterek, “PM bu olayın kesinlikle yaşanmadığına, asılsız ve gerçek dışı bir iddia olduğunu karar vermiştir” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, olayda ismi geçen vekilin Necati Yılmaz olduğunu öğrendikten sonra Yılmaz ile görüşmek yerine Nazlıaka ile yüzleştirme yoluna gitmesi, Nazlıaka’yı zor durumda bırakmak için yapılmış bir taktik olarak yorumlandı. Olayın ismi kadar gerçek olduğunu söyleyen Nazlıaka, başka bir açıklama yapmazken, Yüksek Disiplin Kurulu 4 aylık süre içinde Nazlıaka’nın ihraç talebini değerlendirerek son kararı verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum