Beşiktaş'tan Gökhan Gönül'e Flaş Mesaj!

Beşiktaş'tan Gökhan Gönül'e Flaş Mesaj!
Mali durumunu büyük oranda düzelten, Vodafone Arena’yı tamamlama noktasına gelen, şampiyonluk yolunda koşar adım ilerleyen Beşiktaş’ta, ara transferi tamamlayan yönetim gözünü yeni sezona çevirdi.

Bir yandan iç transferde Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile sözleşme yenileme görüşmelerine başlayan, diğer taraftan kadroya kalite katacak yeni isimlerin peşine düşen Kartal’ın herkesten gizlediği ‘hedefi’ ortaya çıktı.

GÖKHAN GÖNÜL'E MESAJ İLETİLDİ! 

Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Fenerbahçe’nin süper yıldızı Gökhan Gönül’e göz dikti.
Sezon sonunda serbest kalacak olan ve Kanarya ile henüz yeni bir sözleşme imzalamayan 31 yaşındaki milli oyuncuya aracılar kanalıyla ilk mesaj iletildi.

Beşiktaş kurmaylarının, “Fenerbahçe ile anlaşamazsan kapımız sonuna kadar açık. Seni Beşiktaş’ta görmekten mutluluk duyarız” mesajıyla Gökhan’ın ‘Gönül’ünü çalmaya çalıştığı ifade edildi.

Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermeye hazırlanan Kartal, Gökhan Gönül’ün transferiyle dev arenaya dev bir takviyeyle girmeyi, Beck’in yanına milli yıldızı da ekleyerek savunmanın sağını ‘kusursuz’ hale gelmeyi planlıyor.

Olayın ekonomik boyutuna gelince... Gökhan, yıllık 1 milyon 710 bin Euro kazanıyor. Beşiktaş’ta ise 3.5 milyon Euro alan Gomez’in ardından en yüksek ücreti 1.7 milyon Euro ile Quaresma’ya ödeniyor. Bakalım Kartal, Gökhan’ı gönlünü çelebilecek mi?

KARTAL DÖVMESİ GÜNDEM OLMUŞTU

Gökhan Gönül’ün sağ ayak bileğinde bulunan kartal dövmesi bilindiği gibi uzun süre tartışma konusu olmuştu.
Milli oyuncunun küçükken Beşiktaş taraftarı olduğu iddiaları ortaya atılırken Gökhan’ın babası, “Oğlum Bursa’da oturduğumuz için küçüklüğünde Bursaspor taraftarıydı” açıklamasını yapmıştı.

VARAN 2: MEHMET TOPAL

Gökhan Gönül'ü gözüne kestiren Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den ilgi duyduğu tek isim tecrübeli futbolcu değil.
Siyah-Beyazlılar, ezeli rakiplerinde tıpkı Gökhan gibi sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan Mehmet Topal'ı da radarına aldı.

Beşiktaşlı kurmaylar, Kanarya'nın orta sahadaki dinamosunun da durumunu takip ederken uygun şartların oluşması halinde transfer için fırsat kollayacak.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.