Çelik'ten “niye Ahmet Hakan, niye Hürriyet?” Eleştirisine Cevap

Çelik'ten “niye Ahmet Hakan, niye Hürriyet?” Eleştirisine Cevap
AK Parti'de Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik Dolmabahçe çıkışına destek vermesiyle gündemde olan Hüseyin Çelik'in Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a verdiği röportaj merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Dolmabahçe'den haberi vardı" diyen Bülent Arınç'a verdiği destekle gündemde olan Hüseyin Çelik, internet sitesinde yayınladığı yazısında AK Partililerin Arınç ve kendisi hakkındaki eleştirilerine cevap verdi.

Çelik yazısının sonuna da Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a verdiği ve Çarşamba günü yayınlanacak olan röportaj hakkında dikkat çeken bir not ekledi. 

Hüseyin Çelik, Ahmet Hakan'a verdiği röportajla ilgili "Ahmet Hakan, geçen Perşembe günü benimle bir söyleşi yaptı ve geçen Cumartesi günü Hürriyet’teki köşesinde bana sorduğu bazı soruları zikredip söyleşinin önümüzdeki Çarşamba günü Hürriyet’te yayımlanacağını yazdı. Bunun üzerine bazı AK Partili arkadaşlarım beni arayarak “niye Ahmet Hakan, niye Hürriyet?” diye sordular. Ben de onlara “diğerlerinden teklif geldi de biz mi red ettik.” dedim." dedi. 

Hüseyin Çelik'in Ahmet Hakan'a verdiği röportajda, özellikle partisi ve Bülent Arınç ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili sorulara verdiği cevaplar şimdiden merak konusu oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum