Amedspor Cephesi Beraberlikten Memnun!

Amedspor Cephesi Beraberlikten Memnun!
Kupada Fenerbahçe'yle 3-3 berabere kalan Diyarbakır ekibinde teknik heyet ve oyuncular, bu beraberliğin kendilerini sevindirdiğini söylediler.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sahasında Fenerbahçe'yle 3-3 berabere kalan Amed Sportif Faaliyetler'de yardımcı antrenör Sertaç Küçükbayrak ve futbolcular, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

A Spor'da konuşan Amed Sportif yardımcı antrenörü Sertaç Küçükbayrak, Fenerbahçe'ye karşı bu kadar gollü bir maç oynamayı beklemediklerini dile getirerek "Fenerbahçe, çok büyük bir takım, adeta yıldızlar topluluğu. Kupadaki 10. maçımızdı ve hala namağlubuz. Büyük bir takıma karşı alınan beraberlik, bizim için çok sevindirici. Zevkli maçlar geçiyor kupada, bugün de öyle oldu gollü bir maç oldu. Her iki ekibi de tebrik ediyorum." dedi.

Aldıkları bu beraberlikle rövanş için umutlandıklarını kaydeden Küçükbayrak, "Kadıköy'de, o atmosferde oynamak kolay olmayacak. Biz iyi futbol oynamak istiyoruz, Kadıköy'de de böyle yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Öte yandan Amed Sportif forması giyen Şehmus Özer ve Yusuf Yağmur da Fenerbahçe'y karşı aldıkları beraberliğin sevindirici olduğunu ifade ederek rövanş maççında llerinden geleni yapacaklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.