Özel Harekatçıların Mesajı Erdoğan'ı Duygulandırmış

Özel Harekatçıların Mesajı Erdoğan'ı Duygulandırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MEB'in öğretmen atamaları dolayısıyla düzenlediği törende konuştu. Erdoğan, Özel Harekatçıların mesajı için "Çok Duygulandım" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) bugün düzenlenen törenle 30 bin öğretmen kadrosuna atama yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kura töreninde öğretmenlere hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Bakanlık, müfredatı elden geçirip sadeleştirme çabası başlattı.

Öğretmenliği para kazanmak için yapmak istediğinizi düşünmüyorum, bu meslek adanmışlık işidir. Öğretmen bilgisiyle birlikte, sevgisini de heyecanını da öğrencileriyle paylaşır.

Türkiye çok büyük hedefleri olan bir ülke. Bu hedeflere ulaşabilmemiz için elimizdeki en kıymetli sermayemiz çocuklarımız ve gençlerimizdir. Onlara ne kadar kaliteli eğitim verebilirsek, hedefimize o kadar yaklaşırız.

Dikkat ederseniz, ben her fırsatta 'en az 3 çocuk' vurgusunda bulunuyorum. Size de aynı tavsiyede bulunuyorum. Yeni nesilleri aile birliği başta olmak üzere kültürümüzün ve medeniyetimizin temel değerleriyle donatarak yetiştirmek zorundayız. Dünyada bununla ilgili çok sayıda kötü örnek var.

Kurayı çekenler Batı'ya nasıl gelirim telaşında olmamalı.

ÖZEL HAREKATÇILAR DUYGULANDIRDI

g_5103.jpg

Dün bana özel mesaj geçmiş iki özel harekatçı. "Yürü uzun adam, arkandayız" diye. Çok duygulandım. İkisinin elinde Türk bayrağı, ellerinde silahlarıyla arkada duvarda da o yazı. Onlar orada şehit olmaya inanmışlar. Dolayısıyla inanıyorum ki siz sevgili öğretmenlerimiz de işte bu topraklarda yavrularımızı alacaksınız, nakış işler gibi onların zihin dünyasını işleyeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum