"Fenerbahçe'de Oyuncular Mutsuz"

"Fenerbahçe'de Oyuncular Mutsuz"
Mehmet Demirkol, "Sneijder sence mutlu mu? Van Persie mutlu mu? Hayır" dedi, Fenerbahçe'nin hedefleri ile bazı oyuncuların hedeflerinin aynı olmadığını söyledi...

Fenerbahçe'nin son 2 maç dışındaki savunmasındaki mükemmelliği öven Mehmet Demirkol, "Fenerbahçe'de o üçlü olduğu zaman savunmada mükemmel. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa standardında çok iyi ve önde yapıyor. Savunmayı önde yapıyor bu da güzel" diye konuştu. 

"RAKİP BU TAKIMA ÇIKMAYA KORKAR"

Hücum kadrosunun başka işler yapması gerektiğini vurgulayan Mehmet Demirkol, "Bu hücum kadrosu, başka şeyler yapamadığı için rakibin daha fazla hücum edecek gücü oluyor. Karşınızda sizin Van Persie, Diego, Nani, Volkan, Markovic ekibi varsa, siz bunların arasında Alper'i de ekliyorsanız, zaten yanlarına iki savunma beki Caner ya da Hasan Ali, Gökhan ya da Şener varsa, şu anda formda olanları söylüyorum, Gökhan ya da Hasan varsa rakip bu takıma çıkmaya korkar. 'Biz çıkarsak bunlar bizi perişan eder' derler, rakibin hücum günü yarı yarıya düşer. Sen hücumu mükemmelleştirdiğin zaman zaten rakip kim olursa olsun çıkmaya korkar. Ama Fenerbahçe'ye karşı son 3 maçta Amed Spor 2. yarı çok rahat çıktı ve işini yaptı. Antalya çok rahat çıktı ki; ligin dibindeki takımlardan biri. Ligin dibine aday takımlardan biri, şimdi kurtarmış gözüküyorlar. Onlar işlerini çok çok iyi yaptılar. Kayseri de ligin çok övülecek takımlarından biri değil, kupada çok iyi çıkıp bastılar ve hücum ettirmediler. Rakibe bu güveni nasıl veriyorsun. Ersun Yanal'ın takımına karşı bunu yapabilir misin? Bu güvenle çıkabilir misin? Neden oluyor, zaten hücum edemiyorlar diye düşünüyorlar" ifadelerini kullandı.  

Hücum oyuncularının potansiyellerinin altında olduğu ve Pereira'nın oyuncuların seviyelerini ortaya çıkartamadığı vurgusu üzerine Mehmet Demirkol, "Bunlar zaten birbirinden ayrılamaz. Büyük organizasyonlarda olmazsa olmaz bir şart vardır. Bireysel hedeflerle toplu hedefi aynı yolda koşturmak. Oyuncunun bireysel hedefini sonuna kadar kovalaması lazım. Ondan hiç kesinti yapmaman lazım. Sen bir oyuncuya gidip; 'Takım için oyna bundan böyle' dememen lazım. Zaten onu öyle yaptığı zaman takıma katkı sağlaması lazım. Bu gün işin yolu budur. Seninle benim hedefim NTV Spor'un hedefiyle paralel gitmeli. Yoksa benim hedefim başka senin hedefin başka NTV Spor'un da hedefi başka bir şey olursa o gemi oraya gitmez" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

"OYUNCULARLA FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ ÖRTÜŞMÜYOR"

"Van Persie ile Fernandao'nun hedefleri Fenerbahçe'yle örtüşmüyor" yorumu üzerine Mehmet Demirkol, "Örtüşmüyor. Diego'nun da Markovic'in de örtüşmüyor. Sneijder sence mutlu mu? Van Persie mutlu mu? Hayır. Mario Gomez mutlu mu? Çok mutlu. 

Quaresma mutsuz; ama bir şey diyemiyor. Biliyor ki doğrusu sahada yapılıyor. Eğer bir eksiklik varsa onda var. Eksiklik olmayabilir belki... Ama bunu 10 dakikada anladı. Oyundan çıktı surat asık, 2 dakika sonra Olcay 2 tane salladı gülmeye başladı. Bu kadar, 10 dakika sürdü. Bu iş böyledir, başka türlü olmaz" diye konuştu.  

"DENİZLİ YÜZDE 1 MİLYON İSTİFA EDECEK HALDE"

"Mustafa Denizli ile Galatasaray'ın hedefleri örtüşüyor mu?" sorusuna ise Mehmet Demirkol,"Mustafa Denizli buraya gösteriyor, yönetim burayı gösteriyor. Mustafa Denizli bugün istifa etse şaşırmam. Haklı mıdır değilmi dir ona kendisi karar verir. Yüzde 1 milyon istifa edecek halde" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.