Galatasaray Akhisar maçı skor - özet (GS AKHİSAR geniş özet)

Galatasaray Akhisar maçı skor - özet (GS AKHİSAR geniş özet)
Galatasaray Akhisar maçı skor kaç kaç biter merak konusu. Ayrıca Galatasaray Akhisar maçı özet goller maç bitiminde burada olacak. Galatasaray Akhisar maç detayları için tıkla

 Galatasaray Akhisar maçı skor kaç kaç biter merak konusu. Ayrıca  Galatasaray Akhisar maçı özet goller maç bitiminde burada olacak.  Galatasaray Akhisar maç detayları için tıkla Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı 10 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 18.45'te başlayacak. Mete Kalkavan'ın yöneteceği Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı ATV'den naklen yayınlanacak. 

Akhisar 1-2 Galatasaray

AKHİSAR BELEDİYESPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Maç Tarihi: 10 Şubat 2016 Çarşamba

Maç Saati: 18:45

Stat: Manisa 19 Mayıs Stadı

Karşılaşma Hakemi: Mete Kalkavan

Yayın: ATV

GALATASARAY KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu açıklandı. Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk ayağında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Florya’da gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Takım, Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki karşılaşma için dün saat 15.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İzmir’e hareket ederek maç öncesinde kampa girecek.

Galatasaray’ın Akhisar Belediyespor mücadelesi için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Ryan Donk, Jose Rodriguez, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Volkan Pala, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Eray İşcan, Cenk Gönen.


Galatasaray İzmir'e ulaştı

Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile yarın deplasmanda yapacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı için İzmir'e ulaştı.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yarın saat 18.45’te Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılılar, Atatürk Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla İzmir’e ulaştı. Burada konaklayarak kampa girecek olan sarı-kırmızılı kafile, maç günü Manisa’ya geçecek.

PODOLKSİ'DEN KÖTÜ HABER!

Üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren Alman futbolcunun yarın yapılacak Akhisar Belediyespor maçında oynaması tehlikeye girdi.

Galatasaray Kulübü'nün "Tek Bilek Tek Yürek" kampanyası için dün akşam Gayrettepe'de bir otelde düzenlediği tanıtım toplantısına, Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, Sinan Gümüş ve Lukas Podolski katılmamıştı.

Sinan'ın sakat olduğu biliniyordu, peki Podolski neden yoktu?

Bu sorunun cevabı sarı kırmızılı takımın bu sabah ortaya çıktı. Podolski'nin, üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdiği ve organizasyonun yapıldığı saatlerde serum tedavisi uygulandığı öğrenildi. Yüksek ateş ve halsizlik şikaşeti bulunan Alman futbolcunun yarın Akhisar Belediyespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında oynaması tehlimeye girdi.

Burak'ın Çin'e satılması, Sinan'ın da sakatlanması sonrası Podolski de hastalığı nedeniyle oynayamazsa, Akhisar deplasmanında golcü olarak sadece Umut Bulut kadroda yer alacak. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin bu durumda genç oyunculardan Volkan Pala'ya da şans verebileceği belirtildi.

Şimdi gözler Volkan Pala’da

Burak’ın gidişi, Sinan’ın sakatlığı ve Podolski’nin hastalığı nedeniyle elinde forveti kalmayan Galatasaray’da, teknik patron Mustafa Denizli, genç yeteneğine sarıldı. U21’de forma giyen 18 yaşındaki Volkan Pala’yı tekrar kadroya alan tecrübeli hoca, maçın gidişatına göre genç forveti ikinci yarıda sahaya sürmeyi planlıyor.

Maç öncesi zemin korkusu

Son dönemde adale sakatlıklarından canı yanan Galatasaray’da, Akhisar deplasmanı öncesi endişe var. Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zemininin bozuk olması, sakatlık ihtimali nedeniyle Mustafa hocayı tedirgin ediyor. Denizli bu nedenle öğrencileriyle konuşup, doğru krampon tercihinin nasıl olması gerektiği yönünde bilgi verdi.

4 yıldızlı Aslan’a 2 kişilik karşılama

Akhisar’la bugün deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, dün akşam saatlerinde İzmir’e gitti. Havalimanı çıkışında ise kafileyi tam anlamıyla bir şok bekliyordu. Geçen sezonun 3 kupalı şampiyonu 4 yıldızlı Galatasaray’ı sadece 2 genç taraftar karşıladı. Sessiz bir şekilde havalimanından ayrılan kafile daha sonra İzmir’de kamp yapacağı otele geçti.

Denizli isyan etti

Maçtan önce zemini kontrol eden Denizli, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, "Bu futbolcuya ve izleyiciye yazık. Çeyrek finalin bu zeminde oynanması üzüntü verici." dedi. 

Denizli sözlerine şöyle devam etti:

"Zemin el verdiği sürece kadromuzun tüm şartlarını zorlayarak ve buradan düşündüğümüz gibi ayrılmak istiyoruz. Futbolcularım sahaya çıkıp içeri geldi, yüz ifadeleri çok farklıydı. Sadece bizim için değil tüm takımlar için yazık."

11'LER BELLİ OLDU

Galatasaray: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Donk, Selçuk, Bilal, Olcan, Sneijder, Umut.

Yedekler: Cenk, Yasin, Jose, Semih, Koray, Volkan Pala, Sabri.

Akhisar Belediyespor: Bora, Soner, Douglao, Tolga, Caner, Custodio, Alper, Aykut, Abdulkadir, Muğdat, Rodallega

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.