Engellilere Özel ’Engelsiz Park’

Engellilere Özel ’Engelsiz Park’
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Her alanda vatandaşlarının önündeki engelleri kaldırmaya devam eden Odunpazarı Belediyesi, son olarak 75. Yıl Mahallesi'nde engelli vatandaşların faydalanabileceği bir park yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında sona gelinen Engelsiz Park'ta engelliler için özel oyun alanları, engelsiz fitness aletleri, oturma birimleri, engelsiz çocuk oyun alanı, görme engeliler için yürüme şeridi ve engelli rampaları bulunuyor.

Parkın, toplam 5 bin 490 metrekare alan üzerine yapıldığını belirten park bahçeler yetkilileri, parkın engellilere özel olarak tasarlandığını ifade etti. Engelli vatandaşların engelsiz bir yaşam sürmeleri için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan yetkililer, engelli vatandaşların kullanabileceği oyun gruplarının sadece 75.Yıl Mahallesi'ndeki parkta değil diğer mahallelerde bulunan parklarda da yapılacağını vurguladılar.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.