Fenerbahçe Kasımpaşa maçı skor ve özet (FB- Kasımpaşa) özet goller

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı skor ve özet (FB- Kasımpaşa) özet goller
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman oynanacak. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta başlaycak işte maç detayları tıkla öğren

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman oynanacak. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta başlaycak işte maç detayları tıkla öğren... Ligde geçen hafta deplasmanda Antalyaspor’a 4-2 mağlup olan ve resmi maçlardaki 25 maçlık yenilmemezlik serisi sona eren sarı-lacivertliler, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puan arayacak.
Süper Lig’de 13 maç sonra kaybeden Fenerbahçe, iki maçı eksik Beşiktaş’ın 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Fenerbahçe 1-0 Kasımpaşa

FENERBAHÇE – KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig 21. haftada karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe – Kasımpaşa maçının detayları aşağıdaki gibidir:

Maç Günü: 12 Şubat 2016 Cuma

Maç Saati: 20:00

Stat: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

Yayın: Lig TV

SARI LACİVERTLİ TAKIMDA ORTA SAHA KRİZİ

Fenerbahçe’nin yarın oynanacak karşılaşma için hazırlıkları devam ederken, Kasımpaşa müsabakasında orta sahada kimin forma giyeceği gizemini koruyor. Fenerbahçe – Kasımpaşa karşılaşmasında Mehmet Topal ve Josef de Souza kart cezalısı oldukları için maça çıkamayacaklar. Ancak iki isim yerine kimin sahada olacağını Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira da henüz kararlaştırmış değil. Vitor Pereira’nın orta sahada kimin oynayacağına bugün gerçekleştirilecek olan idmanda karar vermesi bekleniyor.

Geride bıraktığı 20 maçta 46 puan toplayan sarı-lacivertli takım, ligde Kadıköy’de 1 yıldır kaybetmiyor. Taraftarı önünde ligde en son 23 Şubat 2015’te Akhisar Belediyespor’a 2-1 yenilen Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 16 maçta, 13 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde sahasında yenilmeyen tek takım konumunda bulunuyor.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman?

Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig mücadelesi 12 Şubat Çarşamba günü oynanacak. Ülker Stadı’nda yapılacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig mücadelesi 12 Şubat Çarşamba günü LİG TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Mehmet Topal ve De Souza cezalı

Teknik direktör Vitor Pereira’nın sezon başından bu yana orta alanda vazgeçmediği Mehmet Topal ve Josef de Souza, sarı kart cezaları nedeniyle yarın forma giyemeyecek.

Bu iki ismin dışında, sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ve stoper Abdoulaye Ba’nın da kadroda olması beklenmiyor.

Portekizli teknik adam Mehmet ve De Souza’nın yokluğunda orta alanda Ozan Tufan ve Diego Ribas’a forma verebilir. Pereira’nın orta alanda tercih edebileceği diğer futbolcular, uzun süren sakatlığından sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda Amed Sportif Faaliyetler karşısında 45 dakika süre alan Raul Meireles’in yanı sıra Mehmet Topuz, Alper Potuk ve Uygar Mert Zeybek.
Sarı kart cezası nedeniyle Antalyaspor maçında görev alamayan Danimarkalı stoper Simon Kjaer, Kasımpaşa karşısında forma giyebilecek.

4 futbolcu ceza sınırında

Sarı-lacivertlilerde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Fenerbahçe’de bu sezon üçer sarı kart gören Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin ve Volkan Demirel, Kasımpaşa karşısında da sarı kart görmeleri durumunda, ligin 22. haftasındaki Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecekler.

Öte yandan forma giymesi beklenmeyen Markovic’in de üç sarı kartı var.

Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe: Volkan D., Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Ozan, Caner, Volkan Ş., Diego, Nani, Van Persie

Kasımpaşa: Ramazan, Veysel, Titi, Omeruo, Vigneau, Castro, Pavelka, Tunay, Hakan, Adem, Eren (Malki)

İç sahada tek yenilgi

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında Kadıköy’deki maçlarda büyük bir üstünlük kurdu. Kanarya, rakibiyle evinde oynadığı 12 karşılaşmanın 11’inde sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Lacivert-Beyazlılar, güçlü rakibi karşısında deplasmandaki tek zaferini, 28 Kasım 2009’da oynanan maçta 3-1’lik skorla elde etti. Bu arada Fenerbahçe, Paşa’yla oynadığı son 6 mücadeleyi de kazandı.

Yıldırım’dan 200 sarı kart!

Bülent Yıldırım, kariyerinde ilk kez bir Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında düdük çalacak. Deneyimli hakem daha önce Fenerbahçe’nin 40 maçında görev yaptı, Kanarya 27 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Bülent Yıldırım bu maçlarda toplam 200 sarı, 5 kırmızı kart çıkardı. Kasımpaşa ise Yıldırım’ın düdük çaldığı 11 mücadelenin 4’ünü kazanırken, 3’ünde sahadan 1 puanla ayrıldı, 4 maçta ise kaybeden taraf oldu. 

‘Göster kendini Diego’

Sivasspor maçında 11’de sahaya çıkan Diego Ribas, 29. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Brezilyalı futbolcu, Eskişehir ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarını kaçırdı. Geçtiğimiz hafta 4-2 kaybedilen Antalyaspor mücadelesinde ise son 33 dakikada görev yaptı. Sambacı’nın ilk 11 hasreti bu akşam son bulacak. Öğrencisiyle sık sık özel görüşen Pereira, “Kasımpaşa karşısında sahaya çık ve bu takım için ne kadar önemli olduğunu herkese göster” sözleriyle Diego’yu motive ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.