Bursaspor'dan Cezaya Tepki!

Bursaspor'dan Cezaya Tepki!
Bursaspor Başkanı Ali Ay, PFDK tarafından verilen 1 maçlık seyircisiz oynama cezasına tepki gösterdi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, PFDK tarafından verilen 1 maçlık seyircisiz oynama cezasına tepki göstererek, “Bizim Yeşil Bursa takımımızın 300 kişilik stadı var. Bundan sonraki maçlarımızı orada oynamayı düşünüyoruz. Bu şekilde oynanacaksa o zaman kulüplerin 45 bin kişilik, 50 bin kişilik stat yapmalarına gerek yok” dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün Medipol Başakşehir mücadelesinde taraftarların neden olduğu saha olayları gerekçesiyle aldığı 1 maçlık seyircisiz oynama cezasına tepkiler sürüyor. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, verilen karara ağır tepki gösterdi. Ay, "Bizim bir de Yeşil Bursa diye bir takımımız var. Onun 300 kişilik bir stadı var. Herhalde bundan sonraki maçlarımızı orada oynamayı düşünüyoruz. Bu tabi ki nüktedan bir açıklama. Üzülmemek elde değil. Ben de maçtaydım. Ne oldu? Tribünler mi yıkıldı? Kıyamet mi koptu? Ben hala anlamış değilim. Olan biten neyse karşılığı bu cezalar mı olmalıydı?” dedi.

“BURSA’YA GİRİŞİMİZİ DE YASAKLAYACAKLAR”

‘Ellerinden gelse herhalde bizi Bursa’ya sokmayacaklar’ diyen Ali Ay, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bursa’ya girişimizi de yasaklayacaklar. Biz yeni bir yönetimiz. Çok kötü bir mali tablo aldık. Biz mali ve sportif başarıyı bir arada götürmeyi düşünüyorduk. Üzülmeyecek gibi değil. Çok kötü cezalar geldi. Bunlarla ilgili hukuki itirazlarımız olacak. Yemin ediyorum ben saha içinde bir olay görmedim. Onun itirazını yapacağız. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bu şekilde oynanacaksa o zaman kulüplerin 45 bin kişilik, 50 bin kişilik stat yapmalarına gerek yok. Şaka için söyledim. Bizim 300 kişilik stadımız var. Oralarda oynarız, 300 kişi gelmese de olur. İşler acısı bir durum. Allah Türk futbolunun yardımcısı olsun." 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.