İpek'in Damadı Kayyuma Arabayla Saldırdı

İpek'in Damadı Kayyuma Arabayla Saldırdı
İpek ailesinin damadı Zenginer, araçla kayyum Hikmet Keleş'e çarptı. Keleş: Doktor raporum var. Savcı tahkikat başlatacak.

FETÖ'nün finansörlerinden Akın İpek'in Fetullah Gülen için Ankara İncek'te yaptırdığı görkemli malikaneye giden kayyum heyetinin üzerine araç sürüldü. Kayyum Hikmet Keleş'e araçla çarpan ailenin damadı Osman Zenginer hakkında savcı harekete geçti. Keleş ise Koza Altın'ın Londra'daki daireleri için İngiliz mahkemeleri üzerinden yasal mücadele başlayacağını ve milletin parasıyla alınan bu dairelerin İpek'ten alınacağını söyledi. Koza Altın'a kayyum olarak atanan Hikmet Keleş, İpek ailesinin şirketleri ve son yaşananlarla ilgili SABAH'a şu bilgileri verdi: 

SAVCI TAHKİKAT BAŞLATIYOR: İncek'teki malikânede denetleme sırasında İpek ailesinin damadı Osman Zenginer oraya geldi. Kullandığı aracı hızla üzerime sürdüğünü fark edince aracın önünden çekilmek için hamle yaptım. Ama yine de araç ayağıma yandan çarptı. Aracın çarptığına dair doktor raporu var, savcı tahkikat başlatacak. "Aracı neden üzerime sürdün" deyince "niye çekilmedin" diyecek kadar kibirliler. 

MALİKÂNEDE SADECE BARBEKÜ YAPMIŞLAR: İpek ailesi İncek'te yapılan o görkemli malikânede hiç kalmamış. Çalışanların söylediğine göre orada zaman zaman barbekü yapılmış. Ama hiç kimse kalmamış. Çalışanlar Gülen'in dönüşü için bekletildiğini, o yüzden kullanılmadığını söylüyor. Ailenin hizmetçisi bile aylık masrafı 25 bin lira olan misafirhanede kalıyordu. Hizmetçinin "evimden atıldım" şeklindeki açıklamaları yalan. 

FATURALAR HALKIN CEBİNDEN: Koza Altın hisselerinin yüzde 75'i halkın. Akın İpek'in otelinde geceliği 20 bin lira olan 4 kral dairesi var. Burada ağırladıkları cemaat mensubu misafirlerin faturaları yüzde 75'i halkın olan Koza Altın üzerinden karşılanmış. Bütün harcamaları halkın parasıyla yapmışlar. Yani kral dairesindeki harcamaları bile millete ödettiler. Koza Altın'ın araç filosunda Ferrari, Lamborghini marka araçlar da var. Milletin parasıyla işleyen bir şirkette Ferrari, Lamborghini gibi araçlar ne işe yarayacak? 

UÇAK BİLETİ BİLE ALAMAZSIN: Çoğunluğu halka arz edilmiş bir şirkette uçak bileti bile alamazsın. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Ama Akın İpek Marmaris'e 30 bin liraya özel jetle uçuyor. Parası da milletten çıkıyor. Ali İpek'in Ferrarisi bile halka açık şirketin parasıyla alınmış. 

LONDRA MAHKEMELERİNE BAŞVURULACAK: Koza Altın'ın Londra'daki daireleri için İngiliz mahkemeleri üzerinden yasal mücadele başlayacak ve milletin parasıyla alınan bu daireler de İpek'ten alınacak. 

KADIN ÇALIŞANLAR TOPLADI: Oteldeki mahremiyetin dikkate alınmadığı yalan. Oteldeki odaları boşaltılırken, İpek ailesinin işe aldığı 5 kadın çalışan eşyaları topladı. Her şeyi tutanak altına aldılar. Odaya erkek çalışan sokulmadı. Sadece kasanın açılışına bir erkek çalışan eşlik etti. 

Sabah 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.