Galatasaray Mersin maçı özet goller burada olacak (GS MERSİ ÖZET)

Galatasaray Mersin maçı özet goller burada olacak (GS MERSİ ÖZET)
Galatasaray Mersin maçı bu akşam oynanacak. Maç bitiminde özet goller burada olacak . Galatasaray Mersin maçı hakkında detaylı bilgiler için tıkla

Galatasaray Mersin maçı bu akşam oynanacak. Maç bitiminde özet goller burada olacak . Galatasaray Mersin maçı hakkında detaylı bilgiler için tıkla​ Mersin İY. Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak merak konusu.Mersin İY. Galatasaray maçı skor kaç kaç olur maç detaylarını sizler için derledikSarı-Kırmızılı ekibin dış sahada ciddi bir problemi var. Galatasaray, ligdeki son 6 deplasmanını da kazanamadı. En son 7. haftada Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Cim Bom, sonrasında oynadığı deplasman maçlarında Fenerbahçe ve Kayserispor ile 1-1 berabere kalırken, Rizespor’a 4-3 kaybetti, Kasımpaşa maçı 2-2 sona erdi, Beşiktaş derbisinden 2-1, Osmanlıspor maçından da 3-2 mağlup ayrıldı. (Aslıhan Çil)

Mersin 2-1 Galatasaray

Sınırdaki tehlike

Cim Bom’da Muslera, Yasin, Podolski, Olcan ve Sabri; Mersin’de de Sadiku ve Oktay Delibalta bugünkü maça ceza sınırında çıkacak. Aslan haftaya Trabzon’la oynayacak. Mersin ise Beşiktaş’la erteleme maçına çıkacak. Ancak bugünkü cezalar, Mersin’in bir sonraki sınavı olan Osmanlı deplasmanında geçerli olacak.

17 puan kayıp

Galatasaray, ligde çıktığı üst üste 10 maçta 17 puan kaybetti. Sarı-Kırmızılılar, bu periyottaki üç galibiyetini TT Arena’da yaşadı. Cim Bom diğer 7 karşılaşmadan ise 3 yenilgi, 4 beraberlikle ayrıldı.

Aslan’da son durum

Sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop, Mersin’e karşı görev yapamayacak. Çin’e transferi henüz resmiyet kazanmasa da, Burak Yılmaz kadroda yok. Sakatlığı düzelen Podolski ise göreve hazır. Galatasaray’da başka eksik bulunmuyor.

Mersin’de son durum

Ev sahibi ekibin önemli isimlerinden Welliton’da yırtık tespit edildi. Tedavisinin 2 hafta süreceği belirtilen Welliton dışında, dizinde kemik ödemi oluştuğu tespit edilen Murat Ceylan da tedavisi için Ankara’ya gitti. B u iki isim Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

STAT: Mersin Stadı
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

MERSİN
Muammer
Mitrovic
Mehmet Taş
Sadiku
Pedriel
Nurallah
Serkan Balcı
Eren Tozlu
Vederson
Nakoulma
Tita
TD: Ümit Özat

GALATASARAY
Muslera
Linnes
Chedjou
Hakan
Olcan
Donk
Selçuk
Sabri
Sneijder
Podolski
Umut
TD: Mustafa Denizli

- Mersin İdmanyurdu 7 maçtır kazanamıyor
Mersin İdmanyurdu, Süper Lig'de Galatasaray'ı 7 maçtır yenemiyor.
Rakibi karşısında son galibiyetini 1982-1983 sezonunda, 20 Şubat 1983 tarihinde Mersin'de 2-0'lık sonuçla alan Akdeniz ekibi, uzun süre ayrı kaldığı Süper Lig'deki daha sonraki 7 müsabakadan 4'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatamadı.
- En farklı skorlu galibiyetler
Galatasaray, Mersin İdmanyurdu karşısında en farklı skorlu galibiyetini, 1967-1968 sezonunda İstanbul'da 3-0'lık sonuçla aldı. Mersin İdmanyurdu ise 1970-71 ve 1982-83 sezonlarında evinde 2-0 galip geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.