Yeni Şafak'tan Kanal 7'ye Destek Cem Küçük'e Tepki

Yeni Şafak'tan Kanal 7'ye Destek Cem Küçük'e Tepki
Star grubundan Cem Küçük'ün Kanal 7'ye yönelik "Deniz Feneri ve paralel" suçlamalarına Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçaslan'dan tepki geldi.

İsmail Kılıçaslan, Yeni Şafak'taki "Boşuna sıkmayın, Kanal 7’ye kurşun işlemez" başlıklı yazısında, isim vermeden Star yazarı Cem Küçük'e tepki gösterdi. Cem Küçük'ten "Kendini 'keskin nişancı' olarak konumlandırmaya bayılan biri" diye söz eden İsmail Kılıçaslan, Kanal 7'ye iftira atıldığını yazdı.

Kılıçaslan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: "Kendini 'keskin nişancı' olarak konumlandırmaya bayılan birileri ateş ediyor Kanal 7'ye. 'Karşısındayım' dediği Doğan medyasının yıllarca çiğnediği sakızlara tenezzül ederek ikinci el bir iftira kampanyası düzenlemeye çabalıyor.

Kartala 'niçin ağlarsın' diye sormuşlar; o da 'beni vuran ok kendi tüyümdendir' demiş malum. Bugün Kanal 7'yi oklayan birilerinin vaktiyle Kanal 7'nin haber portalında köşe yazdıklarını bilmek bende aynı duyguyu uyandırıyor. Üstelik bugün 'en birinci paralel örgüt düşmanı benim' diyen birilerinin o portala şimdi paralel çetenin resmi sözcülüğünü yapmaktan hiç çekinmeyen birileri tarafından yerleştirilmiş olması daha da artırıyor hikâyenin dramatik ve/veya trajikomik yanını.

Beyler. Eski, fakat eskimeyen bir Kanal 7 çalışanı olarak diyorum ki 'boşuna sıkmayın, sizin kurşununuz Kanal 7'ye işlemez. Bu kurum nelerini görüp nelerini atlattı. Sizin çakar almazlarınıza boyun eğeceklerini sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz demektir.'

Ne diyordu Merkel: 'Hafızım, canım, ciğerim; eline geçirdiğin o tüfeği yanlış hedefe doğrultuyorsun. Doğrultma.' "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum