Bakan Soylu’ya Yapılan Sözlü Saldırıya Revi’den Kınama

Bakan Soylu’ya Yapılan Sözlü Saldırıya Revi’den Kınama
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'ya yönelik DİSK 15. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan sözlü saldırıyı kınadı.

Bakan Soylu'ya yapılan sözlü saldırının millete ve milletin oyuyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a saygısızlık olduğunu belirten Başkan Revi, "Şehrimizin evladı Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'ya DİSK Genel Kurulu'nda yapılan sözlü saldırı edepten yoksun ve insanlıktan nasibini almamış bir güruh tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu sözlü saldırıyı AK Parti Trabzon teşkilatları olarak şiddetle kınıyor ve Sayın Bakanımızın yanında olduğumuzu tekrar ilan ediyoruz" dedi.

"Genel Kurul'da katil devlet, katil Erdoğan sloganları atanlar o genel kurulda devlete yapılan terbiyesizliğe ses çıkarmayanlara dönsün bir baksın" diyen Başkan Revi, "Sayın Bakanımızın dediği gibi katil orada duruyor, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan orada duruyor. Bu milletin birliğini, beraberliğini, huzurunu ve istikrarına darbe vurmaya kalkan orada oturuyor. Sadece katil orada durmuyor aslında o katile dolaylı yoldan partisel anlamda destek veren de orada durmaktadır ve devlete yapılan saygısızlığa karşı gereken tepkiyi orada göstermeyip seyirci kalmıştır. Bizimle birlikte bu memlekete sevdalı vatandaşlarımız da onların gerçek yüzlerini görmektedir" ifadelerini kullandı.

Başkan Revi, "Bu sözlü saldırı basit bir saldırı gibi görünüyor olabilir fakat o sözlerin arkasında marjinal grupların devletimize ve milletimize ne gözle baktığını da apaçık göstermektedir. Bu devletin polisi, askeri ve güvenlik güçleri katil olmadığı gibi katil olanlarla mücadelesiyle Türk Milletinin takdirini kazanmış duasını almıştır. Ağızlarından salya akan ve alenen suç işleyenler hakkında da devletimizin savcılarını göreve davet ediyorum. Üç beş çapulcunun haddini katil dedikleri devlet, yasalar çerçevesinde bildirecektir" diye konuştu.

İHA

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.