Baykal CHP'de İsyan Bayrağını Açtı!

Baykal CHP'de İsyan Bayrağını Açtı!
Deniz Baykal, gazetelerin Ankara temsilcilerini ağırladı. CHP'nin ideolojisinin olmadığını belirten Baykal, "Sorun partiyi kimin yöneteceği değil, partinin ideolojik bir duruşunun olmasıdır. Maalesef sorun bu" dedi.

CHP'de krizler bitmeyecek gibi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son derece başarısız yönetimi nedeniyle Fethullahçı Terör Örgütü'ne kapılarını açan parti, mezhepçi bir anlayış izlemeye başladı. Kısa sürede milli değerleri tamamen unutan bir parti haline dönüşen CHP, Atatürk'ün posterleri bile indiren bir anlayışa evrildi. Partide milli olanların hepsi uzaklaştırıldı, kalanların ise sesi kısıldı. 

PKK'NIN AVUKATI CHP'DE 

PKK'nın avukatlarının genel başkan yardımcısı olduğu partide nihayet isyan bayrağı açıldı. Oy oranının da büyük bir hızla eridiğini gören CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, basına kapalı yapılan grup toplantısında Kılıçdaroğlu ve parti yönetimini topa tuttu. Baykal ardından önceki gece gazetelerin Ankara temsilcilerini ağırladı. Yönetimi eleştiren Baykal, "Kurucu felsefeye sahip çıkılmalı. Ancak 'yeni şeyler' diyerek ülkenin kurucu felsefesinin değişmesine göz yumulamaz. Sorun partiyi kimin yöneteceği değil, partinin ideolojik bir duruşunun olmasıdır. Bu kafayla CHP'nin sürekli düşüş yaşayacağı ortada. Buna hiçbir CHP'li sessiz kalamaz" dedi. 

DESTEK VAR 

Yarından itibaren canlı yayınlara çıkarak CHP'de yaşanan skandallara dur diyeceğini belirten Baykal'a sosyal medyada büyük destek vardı. Kılıçdaroğlu'nun CHP ideolojisiyle ilgisi olmayanları partiye almakla suçlayan birçok CHP'li, Baykal'ın sahaya inmesinden son derece mutlu oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'ın çıkışı nedeniyle bir hayli huzursuz olduğu ve partide güvendiği isimlerle bir telefon görüşmesi yaptığı iddia edildi. Baykal'a karşı bir görüntü oluşmasını istemeyen Kılıçdaroğlu'nun, parti içinde kavga var" algısından kurtulmak için önümüzdeki günlerde Baykal'la bir görüşme yapacağı belirtildi. Deniz Baykal'ın da önce, Kılıçdaroğlu'nu birçok konuda uyardığı da CHP kulislerinde konuşulmaya başlandı. Ancak Kılıçdaroğlu'nun bu uyarıları umursamadığı, CHP'nin 'Altı Ok'unun tarihe karıştığı fikrinde birleştiği ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nu eleştiren herkesin partiden uzaklaştırılması da CHP'de bir diğer sıkıntı olarak dikkat çekti. CHP'de başkan adayı olan Muharrem İnce de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu diktatörlükle suçlamıştı.

'CHP'DE DİKTATÖR VAR' 

İnce, "Birilerine sürekli diktatör diyeceksiniz, aynı şeyleri partide siz yapacaksınız. Ben kendi partimde dikatör istemiyorum" demişti. Aynı İnce gibi parti içindeki birçok CHP'li de Kılıçdaroğlu'nun 'tek adamlık' hayaline sert açıklamalarla tepki göstermişti.

TWİTTER

* Sayın Baykal, sizi çok eleştirdim. Ancak bugün sizi arıyorum. Değerinizi bilemedik. 
* Fethullahçı Terör Örgütü'nün partisi olduk: CHP acilen Kılıçdaroğlu'dan kurtulmalı. 
* CHP'de mezhep savaşı başladı. Kılıçdaroğlu bu savaşı durdurmak yerine körüklüyor. 
* Deniz Baykal, en kısa zamanda gerekli adımları atmalı. Yoksa CHP baraj sorunu yaşayacak. 
* CHP'nin bugünkü haline üzülmüyorum. Çünkü daha fazlasını hak ediyor. 
* Partinin ne ideolojisi var ne de hedefi. Daha doğrusu başkanı bile yok. 
* Kılıçdaroğlu'na neden oy vereyim ki? Türkiye'nin düşmanı kimse, onun yanında bitiveriyor. 
* Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'yi bitirmesi için seçilmiş biri. Görevini iyi yapıyor. 
* Memleketini bile alamayan bir genel başkan olabilir mi? Evet olabilir, Kılıçdaroğlu. 
* Kılıçdaroğlu'na bir koyunu versen, 10 dakika sonra onu da kaybeder. 
* Kemal Kılıçdaroğlu'nun ülkeyi yönettiğini düşünebiliyor musunuz? Allah korusun
* Sayın Baykal, artık elinizi taşın altına koyun. FETÖ'ye de tepki gösterin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum